Lidia Buble și-a etalat formele într-un costum de baie provocator. Cum au reacționat fanii

Autor:
Publicat: 01/09/2019 | 20:34

Lidia Buble s-a fotografiat incredibil de sexy, doar în costum de baie. Artista și-a expus formele de invidiat pe conturile de socializare, doar că nu toți fanii cântăreței au fost încântați de apariția acesteia. 

Lidia Buble se află într-o vacanță în Delta Dunării, unde îmbină utilul cu plăcutul. Pentru că a avut concerte în zonă, Lidia a ținut să petreacă câteva clipe de relaxare în natură.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, frumoasa blondină s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy în timp ce se bucura de razele soarelui. Apariția sa de pe rețelele de socializare nu au fost pe gustul tuturor. O fană mai îndrăzneață „a certat-o” pe artistă pentru modul în care s-a expus.

„Îmi plăcea foarte mult de tine la începutul carierei tale și îmi place în continuare, dar nu agreez faptul că ai început să promovezi dezgolirea asta prea mult, nu cred că dacă ești în chiloți ți se ridică faima, fii o persoană corectă❤️”, i-a transmis aceasta printr-un comentariu.

Lidia Buble, criticată de fani pentru felul în care se îmbracă

Nimeni nu-i contestă frumusețea, însă dacă vine vorba despre vestimentația aleasă, atunci Lidia Buble are o ”problemă”. Iar asta se întâmplă foarte des, mai ales pe pagina ei de Instagram, acolo unde vedeta postează fotografii în care apare în fel și fel de ipostaze… vestimentare.

Lidia a postat o fotografie care a dat naștere unor comentarii contradictorii. Bineînțeles, fanii s-au împărțit imediat în două tabere. Reține atenția un comentariu acid la adresa Lidiei, cu atât mai mult cu cât ideea nu e nouă. Are Lidia un… consilier pe probleme de vestimentație? Dacă da, atunci ar trebui să se debaraseze de el/ea. Iar dacă nu are, atunci – spune autorul mesajului critic – trebuie să apeleze, neapărat, la cineva care ar putea să o scoată din… oribil.

”Cine dracu te îmbracă?… daca e cineva, schimba-l, ca te îmbracă oribil, daca te îmbraci singura atunci apelează la cineva că te îmbraci oribil!”(Vezi AICI fotografia)