Lidia Buble și Răzvan Simion, prima apariție TV, de când s-au despărțit. Cum s-au comportat cei doi, în fața camerelor

Autor:
Publicat: 17/07/2020 | 11:48
Lidia Buble și Răzvan Simion, prima apariție TV, de când s-au despărțit. Cum s-au comportat cei doi, în fața camerelor

Au trecut câteva luni bune de la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, iar cei doi au avut ocazia să stea pentru prima dată față în față la TV, de când și-au spus „adio”. Cu pretextul lansării noii sale piese chiar în emisiunea fostului iubit, Lidia Buble a radiat în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, însă s-a comportat ciudat cu omul alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani. 

Lidia Buble a venit în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani cu pretextul lansării noii sale piese, iar revederea cu Răzvan Simion nu a fost chiar una emoționantă.

Cei doi s-au evitat pe toată durata în care Lidia Buble s-a aflat în platou, iar când a venit momentul să cânte, artista nici nu l-a privit pe fostul său iubit. Pe de altă parte, comportamentul acestuia a fost unul cât se poate de normal și drăgăstos, căci a filmat-o pe Lidia Buble și s-a bucurat să o audă cântând.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Ies la iveală detalii interesante din relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Se pare că în cuplul lor existau mai multe neajunsuri care au ajuns, în cele din urmă, să-i despartă.

Potrivit surselor din anturajul Lidiei Buble, citate de impact.ro, artista și-a dorit ca iubitul său să se boteze în religia penticostală, numai că prezentatorul de la Neatza nu a avut nicio inițiativă în acest sens.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri”au mărturisit  apropiații Lidiei, pentru sursa citată.

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mai adăugat sursele.