Lidia Buble vrea să șteargă trecutul din viața ei. Decizia radicală pe care a luat-o artista, la scurt timp după despărțirea de Răzvan Simion

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 21:04
Lidia Buble vrea să șteargă trecutul din viața ei. Decizia radicală pe care a luat-o artista, la scurt timp după despărțirea de Răzvan Simion

Au trecut câteva luni de când Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu și se pare că artista vrea să șteargă orice urmă din trecutul său. Tocmai de aceea, blondina a luat o decizie radicală.

Lidia Buble a luat o decizie radicală în urmă cu doar câteva zile. Blondina le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că s-a decis să șteargă unul dintre tatuaje din cauza faptului că a considerat că nu o mai reprezintă deloc. Zis și făcut! Lidia Buble a mers degrabă și a pus planul în aplicare și a explicat totul, pe contul ei de Instagram.

„Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a transmis Lidia Buble.

Răzvan Simion a fost surprins la masă cu o brunetă misterioasă

Au trecut câteva luni bune de când Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu și se pare că prezentatorul de la Antena 1 nu a stat prea mult…singur. Acesta a fost surprins în Turcia, în compania unei brunete misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Răzvan Simion a fost surprins în compania unei brunete misterioase, în Turcia, la o terasă. Potrivit informațiilor oferite de libertatea.ro, prezentatorul de la Neatza nu a dorit să ofere prea multe detalii despre domnișoara în compania căreia se afla, însă ar fi insinuat, la un moment dat, că este vorba despre fiica lui.

Cu toate acestea, tunsoarea bob și aspectul fizic nu prea se potrivesc unei adolescente de 16 ani, iar faptul că Răzvan Simion nu a dorit să ofere detalii despre bruneta de la masa lui indică faptul că aceasta ar putea fi noua sa iubită, pe care o ține ascunsă.