Liftiera care a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer și-a dat demisia!

Publicat: 13/12/2018 | 18:05
Liftiera care a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer și-a dat demisia!

Liftiera de la Spitalul Clinic Județean Craiova, care ar fi cerut o plasă cu cadouri destinate copiilor cu cancer şi-a dat azi demisia. Aceasta le-a spus, marți, reprezentanților unității medicale că a făcut o glumă. Aceștia au decis ca orice donație de acum înainte să se facă la spital doar cu programare.

O comisie de disciplină din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova a analizat0, situația prezentată pe Facebook de un inginer al unei companii din Dolj, care a precizat că, în momentul în care a mers la Secţia de Oncologie, pentru a le oferi cadouri copiilor internaţi în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri.

Vă aducem la cunoștința că liftiera acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital sa aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia.
Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit sa depună o plângere oficială, ancheta internă  în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată in Comisia de disciplină. Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgentă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook poveşti… unele adevărate, altele nu.

Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și consideram că putem reuși doar împreuna. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”, suţin reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Povestea incepe cu o usa de lift … la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Incarcati cu 100 de plase cu cadouri si…

Publicată de Victor Mihaescu pe Luni, 10 Decembrie 2018

Citește și...