Liga Studenților vă invită la cea de-a IV-a ediție a festivalului-concurs „Primăvara folkului”

Publicat: 09/03/2018 | 08:45

Departamentul Cultural al Ligii Studenților Electroniști organizează în fiecare an un festival-concurs, intitulat „Primăvara Folkului””  care dorește să readucă în actualitate o mică parte din ceea ce a însemnat „Cenaclul Flacăra”. Acest eveniment este dedicat pasionaților de muzică folk și celor ce doresc să facă un prim pas în carieră, ca artiști. Publicul țintă, însă, este format din toți cei care doresc să își petreacă o seară într-o atmosferă caldă, liniștită, departe de agitația orașului și a grijilor zilnice.

Liga Studenților Electroniști (LSE) organizează „Primăvala Folkului”, festival ajuns deja la a cea de-a IV-a ediție. Din talentul și dragostea lor pentru muzică s-au născut evenimente precum Noaptea Chitarelor, Seara Filmului, Spectacolul Caritabil de Crăciun etc.

„Pentru că ne place să umblăm hai hui prin sufletul folkului, ne vom aduce chitarele și ne vom întâlni la cea de-a patra ediția a festivalului concurs Primăvara Folkului, ce promovează valorile românești prin intermediul emoțiilor și a muzicii bune. (…) Primăvara aceaste ne vom lăsa din nou învăluiți de emoții, originalitate și talent, astfel că fiecare concurent poate să ne încânte cu o piesă cunoscută din repertoriul muzicii folk sau cu o piesă proprie”, se arată în comunicatul transmis de Liga Studenților Electronițti.

Festivalul „Primăvara Folkului” s-a născut din dorința promovării noilor talente

Festivalul „Primăvara Folkului” își dorește să promoveze noile talente care rezonează cu acest gen de muzică. Așadar, orice tânăr, de la școala generală, până la cei care și-au încheiat studiile, sunt invitați să încânte cu talentul și entuziasmul lor. Munca și dedicarea lor vor fi ulterior răsplătite. Oamenii de seamă din lumea muzicii care au susținut acest festival, de-a lungul timpului, au fost Eugen Cristea, Ovidiu Mihăilescu, Manuela Popescu, Silviu Ursulescu. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor, ora 20:00.

Citește și...