Primele imagini cu fiul lui Lili Sandu, Thomas Jay. „Miracolul nostru a vrut să…”

Publicat: 11/08/2020 | 09:28
Lili Sandu și iubitul său, Silviu Țolu, sunt în culmea fericirii. Cei doi au deveni părinții unui băiețel minunat, atât de așteptat și dorit de cuplu. Fosta prezentatoare de la Kanal D și partenerul său au decis chiar și cum îl va chema pe micuțul lor. 
Thomas Jay este numele pregătit de părinți pentru bebeluș. Lili a făcut marele anunț, marți dimineață, pe pagina sa de Instagram, unde a pus o poză din spital, la care a atașat un mesaj emoționant.
Lili Sandu, prima fotografie alături de Thomas Jay
Lili Sandu, prima fotografie alături de Thomas Jay
(Citește și: Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu: ”Ea a venit cu o prietenă la…”)

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr. m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat

Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginea postată de Lili și i-au adresat cuvinte frumoase. „Să vă trăiască în sănătate și bucurii!/ „Felicitări! 🎉🤗”❤️ Fii binevenit pe lume, să fiți sănătoși si binecuvântați cu toții!”/ „Bravo, suflet frumos 💕🙏🏻fericirea de pe chipul tău raionează până la soare 😍să fiți sănătoși și îngerașul acesta care te-a ales sa-i fi mama , ghid in viața ,sa crească mare și împlinit pe toate planurile vieții”, au scris câțiva internauți.

Trauma suferită înainte să rămână gravidă

Sarcina fostei prezentatoare Lili Sandu este un miracol, după cum chiar ea a mărturisit pe blog. În timpul unei programări la medicul ginecolog, aceasta a aflat că șansele să rămână gravidă natural sunt una la 100. Deși a primit aceste vești teribile, vedeta a sperat până în ultima clipă că va trăi minunea de a deveni mamă în același mod în care li s-a întâmplat multor femei.

“«- Domnule doctor, care sunt șansele să rămân însărcinată natural?»

«- Aș zice 1 la 100…»” sunt replicile cu care viitoarea mămică și-a început șirul mărturisirilor pe site-ul ei oficial.

Citește și: Lili Sandu s-a schimbat de când a primit inelul de la Silviu Țolu: “E ceva mai comodă. Chiar și acum, când am fost în Istanbul, a avut un episod”

“Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?», «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?», «De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?», «Doamne, cu ce am greșit?»

Eu, femeia puternică, femeia pe care cu greu o demoralizai, eu care trecusem prin atat de multe încercări și nu fusesem pusă la pamant, eram acum îngenunghiată, iar sufletul îmi plângea. Dar cu jumatate de glas in mijlocul acelei straduțe, în fața clinicii i-am spus lui Silviu: «Deci, avem o șansă!»”, și-a continuat Lili Sandu șirul dezvăluirilor.

În urma numeroaselor analize, cei doi logodnici au aflat că problema era la Silviu Țolu, care are 28 de ani. „Analize peste analize, lacrimi si nedumerire … Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: ‘-

Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregătiți?’, «- Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?»

Știu, o mare prostie să gândesc așa și totuși asta era realitatea. În tot acest timp masca de fericire era ON dar numai eu stiu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta?».

Eram dărâmată și…

Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranta și încrederea in Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc «Vindecarea Sufletului» scrisa de S.N.Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment cand am realizat puterea lui Dumnezeu. Începusem sa ma rog si ma detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu.

Urmatoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizari in vitro care ne doream sa aiba loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injectii cu hormoni etc), speranța ca vom avea un copil era mai presus de orice frică. Cred că, cumva sentimentul asta de relaxare și încredere se datora și domnului doctor Andreas Vythoulkas, căruia îi vom fi recunoscatori toată viața”, a mai așternut vedeta în articolul denumit “Miracolul – O șansă la o sută (prima parte)”.

Pe 15 decembrie 2019, Lili Sandu și Silviu Țolu au aflat că urmează să devină părinți, însă au păstrat secretul până vinerea trecută, 14 februarie 2020. Fosta prezentatoare TV a plâns de fericire când a văzut rezultatul testului de sarcină pozitiv și, în prezent, este gravidă în 13 săptămâni – minunea s-a produs în mod natural, fără să fie nevoită ca ea și partenerul său să treacă prin procesul FIV.

Citește și: TOP 50 – Gafe vestimentare ale vedetelor din România. Și-au arătat intimitățile din greșeală