Lili Sandu, dezvăluiri despre nunta cu Silviu Țolu: ”Mi-aş dori să fie undeva pe plajă”

Publicat: 03/07/2019 | 17:02

Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre nunta cu Silviu Țolu. Prezentatoarea TV a vorbit despre locul în care ar vrea să spună cel mai important ”Da!” din viața ei.

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, unde este gazda emisiunii„FanArena”. Pe plan profesional toate îi merg ca pe roate, iar în viața personală… la fel! Nu de alta, dar Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Țolu. Iar de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Tolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.

Iar acum, Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre locul în care ar vrea să aibă loc cel mai important eveniment din viața ei: nunta cu Silviu Țolu. (CITEȘTE ȘI: LILI SANDU, RELAȚIE SECRETĂ CU SIȘU DE LA LA FAMILIA)

„Mi-aş dori să fie undeva pe plajă. Să se întâmple cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti”, a declarat Lili Sandu la Teo Show.

Totuși, există ceva care îi lipsește cu desăvârșire lui Lili Sandu pentru a se simți în totalitate împlinită. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să devină, cât mai repede, mămică.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...