Lili Sandu se usucă pe picioare! Cum a ajuns să slăbească atât de mult

Publicat: 18/11/2018 | 19:51

Vedeta a recunoscut că este adepta unui nou stil de viață care se bazează pe alimente cât mai sănătoase și cât mai … puține în farfurie! 

Lili Sandu este adepta unui stil de viață sănătos, iar rezultatele se văd, pentru că vedeta este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Bruneta, care locuiește de ceva timp la Los Angeles a spus cum reușește să arate atât de bine.

Eu chiar dacă consideram că mănânc sănătos, de fapt ceea ce mâncam eu nu mă hrănea pe mine, că despre asta este vorba, să-ţi hrănească organismul, nu doar să mâncăm ca să ni se umfle stomacul. Există un anumit mod de viaţă în care nu trebuie să ne calculăm caloriile. Kick Boxing mă face să renunţ la toate kilogramele care s-au acumulat. Pe lângă sportul fizic, este şi sportul mental, meditaţia pe care o practic în fiecare zi” , a spus Lili Sandu, potrivit Antena Stars.

Lili Sandu se mărită

După trei ani de relație, Lili Sandu și Silviu Tolu au ajuns la concluzia că trebuie să-și ducă relația la un alt nivel și să se căsătorească.

În vârstă de 39 de ani, Lili Sandu se consideră pregătită pentru a deveni mamă. Dorința ei este împărtășită și de partener, fotomodelul internațional Silviu Tolu. Prin urmare, ideea unui mariaj a început să prindă contur și amândoi au discutat serios pe marginea acestui subiect.

Citește și...