Lili Sandu, traumatizată. „Au murit!”

Publicat: 13/04/2019 | 11:48

Lili Sandu este originară din Tulcea și, recent, în cadrul unui interviu, a vorbit despre câteva momente care au traumatizat-o în copilărie. Nimeni nu ar fi bănuit faptul că bruneta nu știe să înoate și se teme de apă.

În ultimii ani, nu prea am mai fost atât de înnebunită după soare. Îmi place să stau la umbră, dar vreau să simt frumusețea aia de a sta la plajă, cu toate că mă așez sub o umbrelă, îmi place să simt briza și nisipul, să văd oamenii cum înoată. Eu neștiind să înot… Odată cu «Exatlonul», am învățat să înot un pic. Bine, e mult spus că am învățat să înot, este instinctul de supraviețuire.

M-am născut în Tulcea, dar părinților mei le-a fost frică să intru în contact cu apa foarte mult. Am avut colegi de școală care au murit înecați în Dunăre. În zona noastră sunt multe vârtejuri și chiar colegi la care am ținut s-au înecat. A fost traumă pentru mine și am zis că nu vreau să învăț, nu-mi trebuie apă, intram doar așa, să mă bălăcesc.

A trebuit să sar de la etajul 5, aterizare în 3 metri și jumătate în apă! Mi-am dat seama că organismul nostru și creierul nostru ne salvează în orice situație, trebuie doar să-l ascultăm și uite că am ieșit, am înotat cât am putut și am ieșit din apă cu brio. Mi-a mai pierit din teama aia de apă, a fost beneficic pentru mine”, a spus Lili Sandu, potrivit libertatea.ro.