Lino Golden a încercat să-i ia apărarea lui Alex Velea și i-a dat diss lui Abi, dar a fost aspru criticat de fani: „Măcar așa mai faci și tu vizualizări”

Publicat: 24/05/2020 | 22:33
Lino Golden a încercat să-i ia apărarea lui Alex Velea și i-a dat diss lui Abi, dar a fost aspru criticat de fani: „Măcar așa mai faci și tu vizualizări”

Se iscă un nou scandal în trap-ul românesc! După ce Abi Talent l-a făcut praf pe Alex Velea într-un diss lansat ieri, artistul și-a scos băieții la atac și în loc să-i dea replică lui Abi, a făcut-o Lino Golden, care a lansat și el un diss pentru cel supranumit Regele României. 

Lino Golden a scos un diss pentru a-l ataca pe Abi Talent, după ce tânărul trapper l-a atacat, la rândul lui, pe Alex Velea.

CITEȘTE ȘI – ABI TALENT ÎL UMILEȘTE DIN NOU PE ALEX VELEA! DUPĂ CE L-A FĂCUT PRAF ÎN DISS-UL LANSAT, TRAPPERUL ÎL IA LA MIȘTO PE RIVALUL SĂU

Numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru Lino, căci imediat după ce a publicat melodia pe contul său de Youtube, fanii au început să-l critice și să-l acuze de faptul că vrea să facă vizualizări pe spatele lui Abi Talent. „Măcar așa mai faci și tu vizualizări / Bine că apare numele lui Abi în melodie, mai vezi și tu cum este să te asculte lume / Mai bine tăceai, Velea a început primul și i-a dat diss lui Abi / Ți-ai pierdut fanii, Lino” sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat, la postarea lui Lino Golden de pe Instagram, în care își anunță lansarea diss-ului pentru Abi Talent.

Abi Talent îl ia la mișto și pe Lino Golden, pe Instagram

După ce l-a atacat dur pe Alex Velea în diss-ul lansat ieri, Abi Talent a mărturisit că rivalul său nu a mai avut curajul să facă un alt diss pentru el, așa că l-a pus pe Lino Golden să facă acest lucru. Trapperul s-a legat de faptul că Lino Golden nu face niciodată poze fără tricou pe el, din cauza complexelor și nu a ezitat să-i reamintească acestuia de perioada în care era supraponderal.

Mai mult, Abi Talent l-a provocat pe Lino Golden să intre live pe Instagram fără tricou pe el, pentru a pune capăt speculațiilor legate de complexele pe care le-ar avea vizavi de corpul său.

NU RATA – ABI TALENT O IRONIZEAZĂ PE ANTONIA, ÎN MELODIA LANSATĂ PENTRU ALEX VELEA: „ANTONIA, IO TI AMO, SEMNAT ABI CASTELLANO”

„N-ai tupeu să intrii live fără tricou pe tine, cu mine. Hai să ne facem liposucție amândoi, Lino te pupix. Cum e să faci dragoste cu gagică-ta cu tricou cu tine pentru că ai complexe? Cum e să-ți zici of-urile pe la Vagabond, când te tunzi? Dacă Lino intră live cu mine fără tricou pe el, jur că nu mai scot nicio piesă în viața mea și sterg și diss-ul. Îmi place că Velea l-a pus pe micuțul ăsta să-mi facă diss că el nu mai poate, e paralizat” a scris Abi Talent, pe contul său de Instagram.

„Vă spun eu că este imposibil să vă puneți cu mine, puii mei” a mai spus Abi Talent, pe Instagramul său. Mai mult, Lino Golden a prelucrat în Photoshop fotografia cu Dorian Popa și Abi și a pus fața lui, în locul feței lui Dorian. Abi nu a ezitat să-l ia pe artist la mișto și la această postare, legându-se din nou de fizicul lui.

„Ești primul băiat care merge la sală și nu pune poze fără tricou, oare de ce ? 🧐” a scris Abi Talent într-un comentariu care a adunat peste 3.600 de like-uri și peste 150 de răspunsuri de la fanii lui.