Lino Golden și-a tras ”aspirator” de 80.000 € + A sedus și abandonat o sexy-puștoaică pe Nordului!

Publicat: 28/07/2020 | 23:48

”Fiul adoptiv” a lui Alex Velea e pe val. La scurt timp după ce și-a înnoit parcul auto, și-a tras ”aspirator” de 80.000 de euro, Lino Golden a ieșit la ”vânătoare”. Tânărul artist a sedus și abandonat o sexy-puștoaică pe Nordului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.  

Tânăr și neliștit, așa se poate descrie ”fiul adoptiv” a lui Alex Velea. Cu toate că de aproximativ doi ani are o relație destul de tumultoasă cu Andra Ghinea, cei doi s-au despărțit și împăcat de câteva ori până acum, Lino Golden nu ezită să-și etaleze abilitățile de cuceritor ori de câte ori are ocazia. Mai ales că, de puțin timp, artistul și-a tras și un bolid de lux, de aproximativ 80.000 de euro ce atrage ca un magnet reprezentantele sexului frumos.(CITEȘTE ȘI: „FIUL ADOPTIV” AL LUI ALEX VELEA NU SE TEME DE CORONAVIRUS. S-A ÎNTÂLNIT ÎN PARCARE CU PRIETENII ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Lino Golden în plină acțiune în zona de nord a Capitalei. ”Fiul adoptiv” a lui Alex Velea a fost surprins în timp ce stătea la o șuetă cu o sexoasă blondină.

Din câte se pare, farmecul, dar și noua ”jucărie” de 80.000 de euro a tânărului artist au reușit să-i aducă zâmbetul pe buze sexoasei blondine. Tânăra părea de-a dreptul fermecată de compania selectă.

Lino Golden a sedus și abandonat o sexy-puștoaică pe Nordului!

Dacă toate indiciile duceau câtre un final fericit, întrevederea celor doi nu s-a terminat conform așteptărilor. După ce a sedus-o pe sexoasa blondină, Lino Golden a abandonat-o. Fără să-i pese că o lasă cu ochii în soare, ”fiul adoptiv” a lui Alex Velea s-a îndreptat către noul său bolid și după ce s-a urcat la volan a demarat în trombă, pierzându-și urma în traficul aglomerat.(NU RATA: DOVADA CĂ FIȚELE ÎI DEFINESC! LINO GOLDEN, LA ADRESA LUI EMANUL DE LA SURVIVOR: „PE TINE TE IAU SĂ DANSEZI PE 300 DE LEI LA MINE ÎN CLIP SAU PE ACEIAȘI BANI SĂ ÎMI SPELI MAȘINA”. RĂSPUNSUL UMITOR AL CONCURENTULUI LA REPLICA ACIDĂ)

Lino Golden și-a tras ”aspirator” de 80.000 €

Lino Golden & Jador au spart topurile!

Jador şi Lino Golden au spart topurile cu melodia “Dau moda”, pe care au lansat-o recent. La scurt timp după apariţia clipului, piesa a devenit nr. 1 în trending pe YouTube şi a fost ascultată de mai bine de un milion de oameni. Alex Velea a avut o reacţie incredibilă când a dezvăluit colaborarea unuia dintre “băieţii săi adoptivi” cu fostul concurent de la “Puterea Dragostei”.(NU RATA: CUM A AJUNS JADOR ÎN ANTURAJUL LUI MARIO FRESH. ACUM SUNT PRIETENI DE NEDESPĂRȚIT ȘI FAC MII DE EURO ÎMPREUNĂ)

Piesa “Dau moda”, lansată de Jador alături de Lino Golden, a fost compusă şi produsă în studiourile Golden Boy Society – casă de producţie înfiinţată în urmă cu şase ani de Alex Velea. Câteva dintre versurile cântate de fostul concurent la “Puterea Dragostei” au fost create de celebrul artist pentru iubita sa, Antonia, în urmă cu o lună, când a fost plecat în Borșa, unde a avut loc un cantonament de creație alături de Adda și Vanotek.

În videoclipul melodiei “Dau moda”, lansată de Jador şi Lino Golden, apar atât Alex Velea, cât și mai multe foste concurente de la “Puterea dragostei”. Printre acestea se numără: Ana Maria Lintaru, Simona, dar şi Bia. Piesa combină perfect două genuri muzicale total diferite: maneaua şi trap-ul.

“Nu v-aţi asteptat la colaborarea asta! Lino JADOR” , a fost mesajul transmis  de Alex Velea pe pagina lui oficială de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.