Lista șoc cu posibilii complici pe care i-ar fi avut Gheorghe Dincă!

Autor: I.D.
Publicat: 13/08/2019 | 19:52
Lista șoc cu posibilii complici pe care i-ar fi avut Gheorghe Dincă!

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal continuă, iar Gheorghe Dincă nu și-a schimbat declarațiile, susținând în continuare că a acționat singur. Există indicii însă că acesta ar fi avut complici. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, are propria ipoteză în cazul dispariției nepotei sale, considerând că principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, nu este criminalul fetei, așa cum susține.

Cumpănașu a declarat astăzi că procurorii DIICOT iau în considerare ca Gheorghe Dincă să fi avut mai mulți complici în acest caz.  Mai mult, comunicarea decesului minorei sechestrate este privită acum drept o decizie greșită și pripită, afirmă acesta.

Antena 3, de cealaltă parte, a prezentat lista posibililor complici ai lui Gheorghe Dincă, astfel:

1. Cel puțin unul dintre vecini.

2. Șefi din Poliția Caracal sau IPJ Olt.

3. Procurorii din zonă.

4. Lideri de clanuri interlope.

5. Persoane din structurile centrale ale statului – politicieni.

Tot Alexandru Cumpănașu a declarat că DIICOT nu se rezumă la teoria lupului singuratic.

Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

 

Citește și...