Acasă » Știri » LIVE STREAM ONLINE Wimbledon 2019. Simona Halep s-a calificat în sferturi

LIVE STREAM ONLINE Wimbledon 2019. Simona Halep s-a calificat în sferturi

De: Cristian Blanuta 08/07/2019 | 15:20
LIVE STREAM ONLINE Wimbledon 2019. Simona Halep s-a calificat în sferturi

4-1, Game Halep: Simona servește puternic la mediană, iar chinezoaica nu reușește să returneze. Halep își consolidează avantajul și se apropie vertiginos de victorie și, implicit, calificarea în semifinale la Wimbledon!

Simona pierde primul game, dar revine spectaculos!

A început setul al doilea!

Simona a câștigat primul set: 7-4

6-6 (4-3): Zhang își ia mini-break-ul înapoi. Chinezoaica a reușit un forehand în cros impecabil, cu care a pedepsit pasivitatea Simonei

6-6 (4-2): Halep nu-și asumă prea multe riscuri, dar se disntanțează în tie-break, profitând de o nouă eroare neforțată a asiaticei

6-6 (3-2): Mini-break Simona Halep, după ce Zhang comite o nouă eroare neforțată, forehand dintr-o poziție favorabilă trimis în banda fileului

6-6 (2-2): Chinezoaica egalează după ce serviciul său a fost returnat în fileu de româncă

6-6 (2-1): Zhang speculează o minge scurtă a Simonei și finalizează punctul cu un forehand la care Halep n-a mai ajnus

6-6 (2-0): Simona profită de o eroare neforțată a adversarei, care a trimit în out cu lovitura de dreapta

6-6 (1-0): Mini-break Simona Halep: românca reușește să câștige primul game din tie-break după ce a izbutit un forehand necruțător

Tie-break!

Revenire Halep! După break, Simona și-a făcut serviciul și a egalat: 4-4!

2-4, Game Halep: Jucătoarea noastră luptă exemplar și câștigă un game de o intensitate brutală, în care Simona a atacat-o furibund pe adversara sa. Zhang s-a apărat excelent, a recuperat unele mingi imposibile, dar nivelul Simoeni începe să crească progresiv

1-4, Game Zhang: Prestația impecabilă a lui Shuai Zhang continuă. Asiatica reușește un game solid pe propriul serviciu, câștigat la 15, și se distanțează în secvența inaugurală a partidei.

Simona Halep este în corzi!

0-3, Game Zhang: Simona Halep este fără reacție în acest start de meci. Chinezoaica a izbutit câteva schimburi de direcție inspirate, adjudecându-și game-ul la zero după ce românca a trimis un forheand mult în afara terenului dintr-o poziție favorabilă. Zhang joacă extrem de solid în acest start de meci

0-2, Break Zhang: Shuai Zhang reușește break-ul după un game echilibrat, în care a transformat eficient defensiva în ofensivă și a pedepsit-o pe Halep cu câteva accelerări pe forehand la care românca nu a găsit răspuns

0-1, Game Zhang: Chinezoaica își adjudecă primul game al partidei, unul destul de disputat, în care Halep a egalat de la 15-40, însă nu a mai reușit apoi să forțeze mai mult la retur

––––––––––––––––––

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) o va întâlni, luni, după ora 16:30, pe Cori Gauff (313 WTA, 15 ani), în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Partida va fi transmisă de Eurosport și poate fi urmărită LIVE TEXT pe CANCAN.RO.

UPDATE 18:00 Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce a învins-o pe noua senzație a tenisului, Cori Gauf, în două seturi identice, 6-3, 6-3. După breakul de la începutul meciului, reușit de Halep, americanca de 15 ani a echilibrat partida, iar la un moment dat, în game-ul al patrulea, a dat senzația că poate duce jocul cap la cap cu „Simo”.

UPDATE 17:45. Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-3. Americanca a salvat două mingi de meci, însă nu a mai avut răspuns la ultimul schimb de mingi, când a făcut o greșeală neforțată. Setul secund a durat 33 de minute, iar meciul în total a durat o oră și 15 minute.

UPDATE 17:40. Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 5-2. Simona Halep joacă perfect și încheie game-ul cu un as.

UPDATE 17:15. Simona Halep – Cori Gauff 6-3

UPDATE 16:58. Simona Halep – Cori Gauff 3-2. Simona își adjudecă game-ul și face break.

UPDATE 14.44 Simona Halep – Cori Gauff 1-1

UPDATE 16:35 A început meciul. Cori Gauff servește prima

Organizatorii au anunţat că meciul va avea loc pe Terenul 1, în jurul orei 16:30, după duelul Serena Williams – Carla Suarez Navarro.

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. Cu o diferenţă de vârstă de 12 ani între ele, partida mută din nou presiunea pe umerii româncei, aşa cum a spus chiar expertul Eurosport, Mats Wilander.

Jucătoarea cu cele mai multe săptămâni petrecute în fruntea WTA din septembrie 2016 până în prezent, Simona Halep are de gestionat o situaţie destul de similară cu cea din sferturile Roland Garros 2019, cu diferenţa că Gauff este chiar mai crudă, mai surprinzătoare, mai imprevizibilă şi mai înverşunată decât Amanda Anisimova.

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. „Credeţi-mă, suntem aici, în turneu, şi singurul lucru pe care nu vreau ca ea să îl conştientizeze este cât de mare este. Nu trebuie să îşi dea seama unde este, cât de mare a ajuns. A venit aici şi nu o ştia nimeni, iar acum este peste tot, în presă, la televizor. A jucat în urmă cu trei săptămâni, la Roland Garros. Nu vă daţi seama cât a progresat de atunci. În doar trei săptămâni. Este la alt nivel. Mai are loc să progreseze atât de mult”, a declarat Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, dar şi mentorul tinerei Gauff.

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. Simona Halep, victorie categorică în fața Victoriei Azarenka

Simona Halep a trecut în două seturi, 6-3, 6-1, de Victoria Azarenka. Românca a pierdut doar 4 game-uri în faţa Victoriei Azarenka ca să ajungă pentru a patra oară în optimi la Wimbledon. Site-ul oficial al WTA a elogiat calmul româncei care, deşi a fost condusă iniţial cu 1-3, a revenit formidabil.

„Fosta campioană de la Roland Garros a câştigat 6 game-uri la rând ca să preia controlul în disputa cu Azarenka pe care a tranşat-o în doar 66 de minute. Halep a reuşit 13 lovituri câştigătoare şi a comis doar 9 erori neforţate, în timp ce jucătoarea din Belarus a jucat haotic şi a avut în dreptul ei 33 de greşeli neforţate. Azarenka a avut 7 şanse de a face break, dar a fructificat una singură.

Azarenka, dublă câştigătoare de la Australian Open şi locul 40 în lume, a eşuat astfel în tentativa de a obţine primul succes în faţa Simonei Halep în ultimii 7 ani – a ajuns acum la 3 înfrângeri consecutive în faţa româncei, dintre care două la Wimbledon.

Toate cele 3 victorii ale Simonei Halep au fost la turnee de Grand Slam, prima venind la US Open în 2015,” a fost comentariul celor de la wtatennis.com.

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. Tabloul complet al optimilor la Wimbledon

Ashleigh Barty – Alison Riske

Serena Williams – Carla Suarez Navarro

Barbora Strycova – Elise Mertens

Johanna Konta – Petra Kvitova

Elina Svitolina – Petra Martic

Karolina Muchova – Karolina Pliskova

Simona Halep – Cori Gauff

Shuai Zhang – Dayana Yastremska

LIVE STREAM ONLINE Simona Halep – Cori Gauff, în optimi, Wimbledon 2019. Cine e Cori Gauff

Cori Gauff s-a născut în Georgia, dar s-a stabilit în sudul Floridei pentru a se dedica tenisului. Părinţii săi au fost ambii sportivi, tatăl baschetbalist, mama atletă.

La 13 ani, a devenit cea mai tânără jucătoare prezentă într-o finală de US Open rezervată junioarelor, iar apoi a câştigat Roland Garros la acelaşi nivel. Acum o lună a fost cea mai tânără jucătoare care se impune într-un meci din calificările turneului de grand slam parizian.

„Părinţii mei mi-au spus mereu să ţintesc cât mai sus. Vreau să nu-i dezamăgesc, au sacrificat multe pentru mine”, a spus Gauff.

Patrick Mouratoglou, celebrul antrenor american, crede că Gauff este un talent special cu calităţi unice: „În primul rând, are un spirit de luptă extraordinar. Apoi, este o sportivă înnăscută. Unii reuşesc să se dezvolte fizic de-a lungul timpului, dar ea are calităţi native. În acelaşi timp, munceşte din greu, ceea ce este foarte important pentru a ajunge în vârf”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...