Live text! Bataie la inmormantarea mamei Oanei Zavoranu! Ce s-a intamplat e fara precedent: „Sa va ia Marioara dupa ea!”

Publicat: 19/04/2015 | 14:33

Marioara Zavoranu va fi inmormantata duminica, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Apropiatii si cunoscutii acesteia, dar si ai Oanei au inceput sa-si faca aparitia la cimitirul Eternitatea.

Reporterii nostri transmit de la fata locului ultimele informatii in timp real. Ramaneti pe CANCAN.ro 

UPDATE 15.08

Ambulanta a fost chemata acasa la Oana, iar, potrivit primelor informatii, brunetei i s-a facut rau.

 

UPDATE 14.12

Mariana Rosca a venit acasa la Oana
Mariana Rosca a venit acasa la Oana

Mariana Rosca a venit acasa la Oana.

 

 

UPDATE 13.40

Inmormantarea trebuia sa inceapa la ora 13.00, insa a fost amanata cu trei ore

UPDATE 13.30

zavo

Oamenii aflati la cimitirul Eternitatea au fortat s-au imbrancit cu bodyguarzii aflati la poarta si au reusit sa intre. S-au folosit si sprayuri lacrimogene pentru ca multimea sa poata fi potolita.

zavo

Politia a sosit la fata locului, la fel si medicii, care au acordat primul ajutor mai multor persoane.

 

La cimitirul Oanei Zavoranu e haos
La cimitirul Oanei Zavoranu e haos

zavo

zavo

UPDATE 13.22

oana zavoranu si razvan dumitrescu

Razvan, fostul iubit al Oanei, le-a spus unor apropiati ca bruneta nu va face parastas. Oana a decis ca la finalul inmormantarii sa imparta pachete.

 

UPDATE 12.40

zavoranu

Oana Zavoranu se afla acasa si urmeaza sa plece in scurt timp catre cimitir. Raluca Macovei, prietena acesteia, a sosit in urma cu putin timp.

UPDATE 12.20

Scandal la cimitir

Oamenii adunati in fata cimitirului au inceput sa huiduie, fiind nemultumiti ca nu sunt lasati sa intre si sa asiste la funeralii.

sicriu

 

 

 

UPDATE 11.40

In scurt timp urmeaza sa inceapa inmormantarea Marioarei Zavoranu, iar pe mormantul sotului ei ( femeia va fi ingropata langa acesta-n.r.)si-a facut aparitia un porumbel. Pasarea a zburat timp de cateva minute deasupra mormantului, dupa care s-a asezat pe acesta.

ZAVORANU

Porumbelul sta de mai bine de 30 de minute pe mormantul tatalui vitreg al Oanei. Aceasta a mers sambata noaptea la capela in care a fost depusa mama sa, iar inainte de a intra a declarat ca vrea sa fie singura cu ea.

porumbel

Mi-am făcut curaj pentru a doua oara, pentru ca in 2000 nu vazusem niciodata un om mort. Tatal meu Banicioiu a murit in 2002. Am iesit din sediu de patru ori si m-am întors. Nu de scarba. E ceva ce nu pot sa explic in cuvinte. Ma mai duceam, ma mai intorceam. M-am uitat la picioare si nu am mai putut sa ma desprin de el, am avut o forta, nici eu nu stiu de unde”, a spus Oana.

Marioara Zavoranu
Marioara Zavoranu

 

coroane

 

Marioara va fi inmormantata langa sotul ei
Marioara va fi inmormantata langa sotul ei

Citește și...