Liverpool pregătită să continue marșul în Premier League spre primul titlu după trei decenii!

Autor:
Publicat: 01/06/2020 | 12:34
Liverpool pregătită să continue marșul în Premier League spre primul titlu după trei decenii!

Managerul formației Liverpool, Juergen Klopp, a declarat că elevii săi sunt gata de restartul campionatului, precizând că reluarea antrenamentelor colective, aprobate de cei  care conduc destinele „Premier League” reprezintă o mare uşurare.

„Noi nu am avut niciodată nouă săptămâni fără antrenament în viaţa noastră de când jucăm fotbal. Totul este diferit, dar şi interesant. Acest lucru face diferenţa pentru noi, ca să fim sinceri, să ne reunim şi să avem această oră sau două împreună. Avem acest contact, această interacţiune, direct pe teren, şi nu prin intermediul unui calculator sau ecran. Este o enormă uşurare”, a declarat Juergen Klopp pentru site-ul oficial al „cormoranilor”.

Așa cum v-am informat și zilele trecute, sezonul competițional în „Premier League” ar urma să se reia începând cu 17 iunie, fotbalul în Anglia urmând a revni astfe după trei luni în care a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

În momentul înteruperii „Premier League”, lider este Liverpool cu 25 de puncte avans față de campioana en-titre, Manchester City. „Cormoranii” sunt în fața primului titlu în „Premier League” după o pauză de 30 de ani, iar la reluarea sezonului va susține derby-ul marilor orgolii cu cei de la Everton. „Premier League” a stabilit că ultimele 92 de meciuri vor fi transmise live în Regatul Unit de partenerii existenţi, respectiv  Sky Sports, BT Sport, BBC Sport şi Amazon Prime.

La fel ca și în Bundesliga, și în Premier League se va juca cu porţile închise.