Liviu Dragnea primit o veste extraordinară în penitenciar. Ce a făcut iubita sa, Irina Tănase

Publicat: 10/06/2019 | 12:02
Liviu Dragnea primit o veste extraordinară în penitenciar. Ce a făcut iubita sa, Irina Tănase

Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, într-o celulă de la Penitenciarul Rahova. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Liviu Dragnea are aproape două săptămâni de când se află după gratii, la Penitenciarul Rahova, unde are de ispășit o condamnare de 3 ani și 6 luni. Dar fostul lider PSD a avut parte de o surpriză uriașă. Conform ultimelor informații, informează capital.ro, iubita sa cu 30 de ani mai tânără, Irina Tănase, l-a vizitat – pentru a doua oară – pe Liviu Dragnea.

Irina Tănase

Vezi și aici: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LIVIU DRAGNEA ÎN AREST: ”A FOST BĂGAT LA…”

Liviu Dragnea va sta în celula de la Rahova timp de 3 săptămâni, în carantină

Liviu Dragnea va sta în carantină, în celula de la Rahova, timp de trei săptămâni. În această perioadă, o comisie va stabili ce muncă va presta politicianul pe durata încarcerării. Conform regulamentului, politicianul are dreptul, în fiecare zi, la 10 apeluri telefonice și la cinci vizite lunare.

Nu rata, aici: TATĂL LUI CONNECT-R ”PICHETEAZĂ” BLOCUL LUI DRAGNEA!

Cât timp se va afla în celula de la Rahova, Liviu Dragnea poate primi, în fiecare lună, un pachet cu alimente în greutate de cel mult 10 kilograme. În plus, are dreptul și la 6 kilograme de fructe și legume. O dată la trei luni și timp de două ore, poate primi o vizită intimă.

Citește și...