Tatăl lui Connect-R ”pichetează” blocul lui Dragnea!

Autor: I.D.
Publicat: 27/05/2019 | 16:37

La scurt timp după ce magistrații de la Înalta Curte de Casație și Juștiție l-au condamnat pe liderul PSD la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, casa în care locuiește celebrul politician a fost luată cu asalt de zeci de jurnaliști, dar și de o mulțime de curioși. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile momentului. (Cel mai bine platit job din București) Tatăl lui Connect-R ”pichetează” și el blocul lui Dragnea. (CITEȘTE ȘI: A FOST SAU NU UCISĂ LA DOAR 37 DE ANI CONTABILA-ȘEFĂ DE LA BLUE AIR?!)

Apariție absolut surprinzătoare acasă la (încă) liderul PSD. Printre cei care s-au strâns în fața blocului în care locuiește celebrul politician s-a numărat și tatăl celebrului cântăreț Connect-R. (NU RATA, AICI: JUDECĂTORII L-AU GĂSIT VINOVAT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERISTUL ÎN RANGE-UL CĂRUIA A MURIT RĂZVAN CIOBANU)

De veghe în fața casei lui Liviu Dragnea

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Aurel Mihalache, tatăl vestitului artist, în fața locuinței celebrului politician, care în urmă cu aproximativ trei ore a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Tatăl lui Connect-R (în centrul imaginii, cu ochelari de soare)”pichetează” blocul lui Dragnea!

Îmbrăcat modest și cu privirea ascunsă sub o pereche de ochelari de soare, Aurel Mihalache a urmărit îndeaproape forfota din fața casei lui Liviu Dragnea. Cu mâinile încrucișate, bărbatul nu s-a sfiit să comenteze îndelung ”subiectul zilei” cu câțiva bărbați care au venit să tragă și ei cu ochiul la desfășurarea de forțe din fața casei liderului PSD. (NU RATA, AICI: SEXY-BLOGERIȚA A ”NĂUCIT” MASCULII CU POSTERIORUL EI JUCĂUȘ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...