Liviu Guţă a slăbit 14 kg în două săptămâni! Artistul a dezvăluit reţeta minune

Publicat: 29/05/2017 | 13:36
Liviu Guţă a slăbit 14 kg în două săptămâni! Artistul a dezvăluit reţeta minune

Liviu Guţă s-a uitat în oglindă şi a avut un şoc, aşa că a decis să scape rapid de kilogramele în plus. Artistul a reuşit să-şi vadă visul cu ochii şi a dat jos 14 kg în numai două săptămâni.

Liviu Guţă a mărturisit că avea mari probleme cu greutatea, aşa că a dat fuga la nutriţionist şi s-a pus pe slăbit. Artistul a spus că urmează o dietă personalizată, cu ajutorul căreia a reuşit să slăbească 14 kg în numai două săptămâni.

Guţă nu are de gând să se oprească aici şi spune că obiectivul lui este să ajungă la 70 de kg de la 90.

”Am fost la nutriţionistul meu şi mi-a dat o dietă foarte bună. M-am văzut pe o filmare şi pur şi simplu m-am speriat. Porcul e pui pe lângă mine. Mi-a dat o dietă personalizată. Timp de 3 săptămâni mănânc aceeaşi chestie: dimineaţa – o cafea fără zahăr şi fără lapte; la ora 10:00 – un ou fiert, cleios, un castravete, un ardei gras mare şi cam atât; la 14:00 – un peşte la grătar (şalău, cod) cu salată verde cu lămâie şi la ora 18:00 – o mămăligă cu brânză de vaci. Între mese mai poţi mânca un măr sau o pară. Am slăbit 14 kg în 2 săptămâni. Nu aveţi voie să mâncaţi nici măcar gumă. Apă plată cât cuprinde. Nimic acidulat şi nici alcool. M-am îngrăşat două kilograme pentru că de vineri până azi am cântat şi nu m-am putut abţine. Vreau să ajung la 72 de kg, iar acum am 90 de kg. Mă simt sănătos tun. Mă simt regenerat, ficat, tot. Să nu mănânci până te doare burta, trebuie să mănânci să te saturi. Unii dintre colegii mei ajung slabi, anorexici. S-au dus să-şi taie stomacul. Eu vreau să slăbesc ca să ajung să mă simt şi eu bine în pielea mea”, a declarat Liviu Guţă..

Citește și...