Liviu Puștiu a slăbit 35 de kilograme, după ce și-a tăiat în secret stomacul. Artistul a fost diagnosticat cu o boală grea

Publicat: 12/08/2018 | 15:43

Nu mai e un  secret pentru nimeni că viața de artist, vedetă de televiziune nu e deloc simplă! Odată cu toate beneficiile ei, vin la pachet și dezavantajele. Iar printre acestea se numără timpul puțin petrecut alături de cei dragi: soție, copii, familie, dar și faptul că ei nu pot avea un stil de viață sănătos: pierd multe nopți de somn și mesele nu sunt regulate. Liviu Puștiu cunoaște foarte bine aceste minusuri din cariera lui muzicală, iar, în urmă cu câțiva ani, el a primit un diagnostic trist din partea medicilor. Discret cu viața personală, manelistul s-a ferit să spună de ce maladie suferă.

Liviu Puștiu a slăbit 35 de kilograme, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului

În urmă cu ceva timp, cunoscutul cântăreț a fost diagnosticat cu diabet, o boală destul de capricioasă, pentru că dacă nu e ținută sub control, ea poate deveni mortală. Astfel, el și-a înmulțit vizitele la spital, unde a primit tratament, dar și un regim alimentar. Iar în urmă cu 10 luni, după ce s-a consultat cu familia și cei mai buni medici, Liviu Puștiu a intrat în rândul vedetelor care și-au tăiat stomacul, potrivit spynews.ro.

Operația de micșoare a stomacului a fost una reușită, iar în cele 10 luni de la intervenție, manelistul a slăbit 35 de kilograme, iar diferența e extem de vizibilă dacă ne uităm pe fotografiile din anii trecuți. Liviu Puștiu a mărturisit pentru sursa citată mai sus că simte că s-a născut din nou, că are o nouă viață și urmează o dietă sănătoasă. El a mai spus că se simte mai bine ca niciodată, iar boala e sub control.

Liviu Puștiu, printre petrecăreții de la botezul finului Lenna Horvath

Noaptea trecută, Liviu Puștiu s-a numărat printre cei care l-au sărbătorit pe cel mai mic fin al Lennei Horvath.  Manelistul a făcut un selfie cu cea supranumită “femeia cu ochi de Husky”, iar cu Daniela Gyorfi și iubitul ei, George Tal, s-a pozat la masă.

Lenna Horvath a atras multe priviri la fericitul eveniment. Ea a îmbrăcat o rochie de un albastru parcă desprins din poveștile cu prințese și a avut un decolteu până la buric. “La botezul finutului meu, Eric ♥️ Alaturi de cumetrii mei dragi ♥️”, a scris artista pe pagina ei de Facebook.

Lenna Horvath, la botezul finului ei Eric. Sursa foto: Facebook
Citește și...