Liviu Vârciu, cu ochii în lacrimi. “Nu i-am ajutat cum ar fi trebuit!” Care este marele regret al artistului

Publicat: 27/05/2020 | 12:31

Liviu Vârciu a vorbit cu sinceritate despre un lucru pe care nu și-l va ierta niciodată. Artistul regretă enorm faptul că nu și-a ajutat părinții cum ar fi trebuit, având în vedere că a avut de-a lungul timpului o situație financiară de invidiat.

VEZI AICI: IMAGINILE PE CARE LIVIU VÂRCIU N-AR VREA SĂ LE VADĂ! FIICA SA CARMINA, MARI TANDREȚURI CU IUBITUL ÎN IZOLARE! VIDEO

Invitat la un post de televiziune, Liviu Vârciu a început să plângă în momentul în care și-a adus aminte de părinții lui.

Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia caând puteam să o fac”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu şi Anda Călin se căsătoresc?

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat de mai bine de un an, ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul. Au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între ei și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

NU RATA: CUM ARATĂ BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A ANDEI CĂLIN! LIVIU VÂRCIU SE STRĂDUIEȘTE SĂ-I FACĂ TOATE POFTELE IUBITEI LUI

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.

Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă, așa că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă, fericiți, la altar.

Citește și...