Liviu Varciu explică de ce NU mai este prieten cu Pepe

Autor: Keva Iosif
Publicat: 18/09/2019 | 14:14
Liviu Varciu explică de ce NU mai este prieten cu Pepe

Prietenia dintre Liviu Vârciu și Pepe a fost de notorietate în showbiz-ul românesc. Însă până la un punct, când la mijloc ar fi apărut o femeie pe care amândoi și-o doreau. 

Liviu Vârciu și Pepe au fost prieteni foarte apropiați vreme de mulți ani. Relația lor s-a schimbat însă în urmă cu 8 ani, din cauza unei femei pe care și-o doreau amândoi. De la simple înțepături, cearta a degenerat la un moment dat, iar presa de la acea vreme a vorbit chiar de un episod mai violent între cei doi.

Aflat sub influența alcoolului, Vârciu a văzut negru în fața ochilor, atunci când bunul său prieten s-a dat la fosta lui iubită, Andreea Bododel. Extrem de orgolios, actorul și-a ieșit din fire, fiind gata să se ia la bătaie cu Pepe”, scria ziarul Național în anul 2011.

Prietenia lor s-a rupt din acel moment, iar pentru Vârciu nu a fost deloc ușor, susține tot el.

Am ieșit din relație cu Ionuț (n.r. Pepe) nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunosccut pe Andrei, mă iubește, mă trezește dimineața frumos. Nu l-am văzut niciodată nervos. defectele astea ale lui… nu bea, nu face alte lucruri, dar îl iubesc așa cum e el. E al meu!”, a declarat Vârciu într-un interviu pentru Antena Stars.

De asemenea, Liviu Vârciu are o relație extrem de apropiată cu coregraful Nea Marin. Cu toate acestea, artistul a mărturisit că între ei au existat și momente tensionate.

Profesional, prima palmă a durut. Mi-am luat-o acum nouă ani. Nu m-am obișnuit, îl iubesc (nea Mărin) și n-am cum să stau supărat pe el. Am fost într-o emisiune supărați, nu a vorbit cu mine o săptămână. Aveam impresia că nu am o mână, că n-am un picior, mă trezeam trist ca și cum te-a părăsit iubirea vieții tale. I-am zis: băi, mă îmbolnăvesc, fac ulcer, ce-i cu tine? Vino să te iau în brațe!”, a mai declarat Vârciu în același interviu.

 

 

Citește și...