Lora a recunoscut! Cum a înșelat prima oară: “Eram mică, aveam doi iubiți, am primit un suc și…”

Publicat: 12/02/2019 | 21:42

Lora a fost surprinsă de filmul ”Oh, Ramona!”. ”Nu m-am așteptat să iasă atât de bun” a spus cântăreața marți, într-un dialog live cu Andrei Ciobanu, autorul cărții care a stat la baza producției cinematografice.

Trebuie să vă grăbiți pentru că sălile pentru avanpremieră sunt aproape sold-out și, dacă vreți bilete pe 13 februarie, la avanpremieră, sau pe 14, găsiți o hartă cu toate cinematografele din țară pe site-ul «Oh, Ramona!» și, vedeți ce bilete mai sunt în orașul vostru”, a anunțat Andrei Ciobanu.

”E foarte bun filmul, e foarte cool, e incredibil că e românesc!”, a exclamat Lora.

Mă număr printre norocoasele persoane care au și văzut filmul «Oh, Ramona!». Mulțumesc pentru situația ciudată în care m-ai pus, aceea de a-ți vedea, practic, adolescența și toate etapele sexualității tale. A fost cel puțin dubios, dar, la un moment dat, ca să mă pot bucura de film, a trebuit să mă deconectez puțin de tine, te-am abandonat puțin. M-am bucurat de film. Să știi că nu m-am așteptat! Știi că eu țin la tine, te apreciez, dar nu m-am așteptat să iasă povestea atât de bună și să râd atât de tare. Și cu frate-miu, care e puțin hater. Nouă ne și plac punch-line-urile scurte care aparent nu au nicio treabă, apar de nicăieri, te-au lovit și te-au lăsat așa. Plus analogiile alea din film… E un lucru foarte bun. Vei avea foarte mare succes cu filmul ăsta!”, i-a spus cântăreața lui Andrei Ciobanu, autorul cărții care a stat la baza producției.

Nimeni nu cred că poate să zică, după ce vede filmul ăsta, că a mai văzut un film românesc care să arate așa”, a insistat Ciobanu. ”Și dacă nu îți place firul epic, nu îți plac actorii, nu îți place orice… felul în care arată…”, a încheiat omul de radio.

Eu am fost o tipă cu o personalitate foarte puternică și am avut totdeauna o problemă cu băieții. Mi se păreau, majoritatea, neciopliți, vulgari în exprimare și glumele alea porcoase, mârlănesco-meltenești nu mi-au plăcut niciodată. Un astfel de inteligent a ieșit cu mine la o primă întâlnire și treceam pe lângă «Nespălata», în drum spre faleză, unde era sucul de la terasă. Dar ne-am întâlnit mai devreme, m-a luat din stația de autobuz. Și zice băiatul, «auzi, știi care e legenda Nespălatei?», Nespălata fiind o statuie, un nud de femeie înconjurat de niște pești cu gurile căscate, în mod normal, ei aveau rol de fântână arteziană. Economia sau nu știu ce i-a lăsat fără apă și așa i-a rămas porecla «Nespălata». E o legendă pe care băiatul cu care am fost la prima întâlnire s-a gândit să mi-o spună. Aveam aproape 17 ani, eram timidă. Zice, «legenda e că, dacă treci cu o fată virgină pe lângă ea, se mișcă». Lucru pe care eu l-am luat, nu ca pe o ofensă, ci la un nivel dincolo de personal. Nu l-am bătut sau altceva, nu vă imaginați chestia asta, m-am controlat, dar ne-am așezat la terasă, am spus «scuze, eu mă duc până la toaletă» și am plecat”, a povestit Lora o secvență din adolescența ei pe malul Dunării.

Filmul i-a dat ocazia cântăreței să vorbească și despre momentul în care a înșelat.

”Eram mică, aveam doi iubiți în aceeași discotecă. Și știi cum m-au prins? Aveam la un moment dat prea multe sucuri. Am primit suc de la unul și apoi am primit și de la celălalt, aveam două. Și m-au prins. Eram în Năvodari”, a mărturisit Lora.

Am lucrat împreună ultimii trei ani jumate la filmul ăsta și, efectiv, dacă nu ne plăceam, trebuia să devenim prieteni, am stat bot în bot cu scris scenariu, îmi refuza toate ideile, îmi tăia glumele din film. E ca un frate pe care nu l-ai vrut, o soră, e lângă tine”, a glumit Andrei Ciobanu când a vorbit despre colaborarea cu regizorul Cristina Jacob. ”Ea nu e genul ăla de regizor căruia îi spui o idee și, dacă are o idee deja despre scena respectivă, să nu mai accepte ce îi spui”, a explicat comediantul.

Lora este interpretă pop și om de televiziune. Pe numele real Laura Petrescu, ea a făcut parte din trupa Wassabi înainte să înceapă o carieră solo, în 2009. A cântat alături de Sensor în deschiderea concertului Faithless de la București.

Andrei Ciobanu s-a născut la Suceava în 1989 şi se descrie ca un explorator al adâncurilor de când a căzut într-un canal, teoretician al platonismului, de când a iubit de la distanţă o colegă de gimnaziu dar şi ca un ”atlet al amorului adolescentin”. După studenţia la Cluj Napoca, s-a stabilit la Bucureşti, unde este stand-up comedian şi a publicat “Suge-o Ramona!”, un bestseller cu peste un milion de cititori ca şi continuarea poveştii în “Suge-o Andrei!”.

Comedia “Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Până atunci, puteţi afla mai multe din culisele acestei pelicule şi de pe paginile Oh, Ramona de Facebook sau Instagram.

Regizorul a optat pentru o echipă internaţională de actori talentaţi: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

Citește și...