Lora, mesaj tulburător după ce a fost surprinsă într-un spital. E multă durere în sufletul artistei după moartea mamei sale

Publicat: 04/02/2020 | 17:52

Lora a transmis un mesaj tulburător astăzi, după ce, în cursul zilei de ieri, ea a fost surprinsă într-un spital împreună cu logodnicul ei, Ionuț Ghenu. În sufletul talentatei artiste este multă durere și dor din cauza faptului că și-a pierdut mama în urmă cu aproape trei săptămâni. Tatăl Lorei a murit pe când aceasta avea doar patru ani, astfel, Mihaela Petrescu a fost pentru ea și mamă, și tată.

Citește și: Lora, la pământ după ce și-a pierdut mama. Mesaj emoționant transmis de artistă: “Pământul se învârte fără mine!”

Lora, mesaj tulburător după ce a fost surprinsă într-un spital

Deocamdată, nu s-a aflat motivul pentru care îndrăgita cântăreață a mers la o clinică privată ieri, însă… un lucru este clar! Lora încearcă din răsputeri să învețe să trăiască fără mama ei, Mihaela Petrescu, răpusă de o maladie cumplită. Mai mult, în această după-amiază mohorâtă de februarie, artista a așternut pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant prin care și-a îndemnat atât apropiații, cât și fanii să pună mâna imediat pe telefon și să își sune părinții, cărora să le mărturisească dragostea pe care o simt pentru ei.

 “Mic reminder: sună-ți părinții. Spune-le cât îi iubești”, a scris Lora în dreptul unei poze în care apare, iar în privirea ei se poate citi tristețea fără margini. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, vedeta a primit multe mesaje de încurajare din partea internauților, iar unii i-au dezvăluit dramele pe care ei le-au trăit în legătură cu părinții lor.

Citește și: Îngenuncheată de durerea morții mamei sale, Lora a izbucnit în lacrimi! Ce a făcut Ionuț Ghenu pentru ea

Astăzi, Lora i-a îndemnat pe toți internauții să își sune părinții și să le spună cât de mult îi iubesc © Instagram
Astăzi, Lora i-a îndemnat pe toți internauții să își sune părinții și să le spună cât de mult îi iubesc © Instagram

Citește și: Lora se pregătește să devină mămică! Cântăreața a ținut să se afle de la ea: “Da, e adevărat”

“Aseară mi-am sunat mama si i-am spus ca o iubesc multi”, “Mama ta a știut întotdeauna și va știi mereu cât de mult ai iubit-o. Acțiunile tale au vorbit”, “De luat aminte acest sfat .Prea târziu să nu fie prea târziu! Îți doresc multă putere, fată frumoasă!”, “Ai mei nu mai sunt… printre noi… Dar, mă rog pentru ei și le transmit… că îi iubesc foarte mult”, “Fii puternică! Suntem alături de tine” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai sus a vedetei.

Citește și...