LORA se mărită a doua oară? Vedeta a făcut anunţul:,,GHENU mă duce la starea civilă‘’

Publicat: 08/04/2017 | 12:28
LORA se mărită a doua oară? Vedeta a făcut anunţul:,,GHENU mă duce la starea civilă‘’

Lora trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu managerul ei, Ionuţ Ghenu, cu care vrea să îşi petreacă tot restul vieţii. Însă îi este teamă de o nouă oficializare a relaţiei, mai ales că a mai fost căsătorită cu Dan Badea.

Vedeta este de părere că ar fi o mamă de fată foarte bunp, dar ea o să crească un bărbat adevărat. „M-a cerut. Ceva de genul. Cererea oficială a fost făcută, acesta tot inel de logodnă e. (…) E o chestie pe care aşa o simt, că voi avea băieţel. Aş fi o mamă de fată foarte bună, dar eu o să cresc un bărbat adevărat. (…) Îmi doresc să mă mărit, dar mi-e frică. Mă trezeşte Ghenu într-o dimineaţă, pune asta pe tine, mă duce la un notar, o floriciă, un oreu, starea civilă, aşa aş vrea. Apoi să mergem la o pizza”, a spus Lora. 

Lora şi-a schimbat total look-ul, revenind la nuanţa de păr de dinainte de a deveni celebră. Artista a mărturisit că reprezintă o reîntoarcere la începuturi şi că dacă ar putea da timpul înapoi nu s-ar căsători cu Dan Badea. ”Brunet – e de fapt o reîntoarcere la cum eram înainte. Nu te căsători că nu e el (n.r. dacă ar fi să-şi transmită un mesaj ea). Noi cred că simţim foarte multe lucruri. Simţi că ceva nu e ok, dar nu poţi să nu-ţi dai seama. Lora s-a îndrăgostit de Ionuţ. Pe Lora nu o mai doare stomacul. Poate doar uneori de la atâţia fluturi. Important este să ne găsim echilibrul”, a declarat Lora.

 

Citește și...