Lora, strigăt de ajutor pe Instagram: ”Vă rog din suflet!”

Publicat: 27/07/2020 | 16:00

Lora, strigăt de ajutor pe Instagram! Artista îi îndeamnă pe fanii ei să facă donații pentru o familie încercată de soartă. Doi dintre copiii unor părini din Republica Moldova suferă de o boală gravă.

Gemenii Galina și Mihai Ciutac s-au născut cu o malformație foarte rară, iar pentru a rămâne în viață au nevoie de un tratament care costă 4,2 milioane de dolari. Familia micuților nu are banii necesari pentru a-i salva și apelează la bunătatea oamenilor.

Copiii au fost diagnosticați la vârsta de 6 luni cu Amiotrofie Spinală -SMA1. Ei s-au născut în același timp cu ceilalți doi frați.  Pentru ca cei doi copii bolnavi de SMA1 să rămână în viață, familia trebuie să strângă 4,2 milioane de dolari doar pentru cele două vaccinuri.

Pentru donații puteți accesa conturile de mai sus, ori să discutați direct cu Tatiana Ciutac, mama celor doi copii bolnavi de SMA1. Găsiți paginile de Facebook pentru donații AICI.

Mai multe vedete din showbiz s-au implicat în a face rost de banii necesari pentru cei doi copilași. Printre ele se numără și Lora, care i-a rugat pe fani să contribuie cu cât pot pentru a el salva viața gemenilor.

Lora, strigăt de ajutor