Lora, super-atentă cu propria piele. “Bronzul nu e sănătos!”

Publicat: 23/09/2019 | 21:15

După ce a terminat colaborarea cu PRO TV-ul, unde i-a ținut locul Adelei Popescu, la emisiunea ”Vorbește lumea”, Lora și-a luat o binemeritată vacanță. A ales să se relaxeze pe litoral, timp de două săptămâni. De unde nu s-a întors deloc la fel de bronzată ca în anii precedenți. A dezvăluit și motivul pentru care a preferat să stea departe de razele soarelui.

Ideea e să nu stai la plajă între orele 11.00 și 16.00. Eu întotdeauna am ținut cont de ore, așa m-a educat mama. E foarte important, pentru că bronzul, deși arată foarte bine, nu e sănătos”, a spus Lora potrivit libertatea.ro.

Relație cu Ionuț Ghenu

În urmă cu câteva săptămâni, artista a mărturisit că nu se grăbește cu măritișul, iar totul se datorează faptului că a trecut printr-un divorț și nu consideră căsătoria o prioritate într-o relație.

Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg. A doua oară nu te mai grăbești. Mă bucur că Ionuț are răbdare cu mine. Om vedea cât o mai avea”, a povestit Lora, pentru o publicație din România.

Totodată, Lora a vorbit și despre despre cât de geloasă este pe femeile care îi dau târcoale iubitului său, Ionuț Ghenu.

Rar mi se întâmplă să fiu geloasă. Gelozia poate să se transforme într-o boală grea. Unul dintre cele mai mari defecte ale unui om este gelozia, și asta mă sperie foarte tare la un bărbat”, a mai spus Lora.