Loredana Chivu, luată la mișto după ce a purtat un costum de baie minuscul: „Doamne, asta și-a pus masca la p***a!”

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 16:53
Loredana Chivu, luată la mișto după ce a purtat un costum de baie minuscul: „Doamne, asta și-a pus masca la p***a!”

De când s-a tunat din nou, Loredana Chivu nu mai contenește să-și etaleze trupul pe plajele de pe litoralul românesc, dar și pe social media! Blondina se afișează în cele mai indecente ipostaze și nici că-i pasă de criticile oamenilor care consideră că a cam exagerat cu…„plasticul”.

De curând, Loredana Chivu s-a tunat din nou, așa că nu ratează nicio ocazie să le arate tuturor acest lucru. Fosta asistentă TV și-a pus implanturi mamare uriașe, de 2 kg, și-a făcut o liposucție pentru a avea talia mai subțire și parcă, parcă și posteriorul este muuult mai bombat!

Cu toate acestea, operațiile Loredanei Chivu nu pot fi pe placul tuturor și nici modul în care se imbracă blondina pe plajă, în costume de baie cât mai minuscule, motiv pentru care vedeta a fost aspru taxată, după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram.

Loredana Chivu, luată la mișto din cauza costumului de baie

Așa cum vă spuneam, Loredana Chivu a purtat pe plajă un costum de baie minuscul, negru, care de-abia îi acoperea zonele intimme. Slipul a fost cum nu se poate mai interesant, decupat și cu fooooarte multă piele lăsată la vedere, mai ales…în partea de jos. După ce a postat o fotografie îmbrăcată în costumul de baie respectiv, Loredana Chivu a fost luată la mișto pe Instagram de către internauții care au asociat slipul decupat al vedetei cu…masca de protecție împotriva COVID-19.

„Doamne, asta și-a pus masca la p***a! / Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău / Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent…nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel / Au înnebunit femeile, băi frate…nu mai știu cum să mai atragă atenția / Noi înțelegem că arăți bine, însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Chivu, la fotografia postată pe Instagram.