Transsexuala Loredana a detronat-o pe Loredana Chivu ”Am vrut să fie gigantic”

Publicat: 24/07/2020 | 23:34

Loredana s-a născut bărbat, dar și-a dorit să fie femeie și, după ce a suferit mai multe operații estetice, a ajuns să arate ca o adevărată bombă sexy. Ca orice divă care se respectă, transsexuala și-a dorit să aibă cel mai mare bust din showbiz. A apelat la medicul estician, iar după intervenția chirugicală a reușit să o detroneze pe Loredana Chivu…în materie de implaturi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini savuroase.

Loredana Lorens, transsexuala de 27 de ani care se laudă că și-ar fi trecut în „palmares” mai mulți demnitari, se poate lăuda acum că deține cel mai mare bust din showbiz-ul românesc.  Blodina a apelat recent la unul dintre cei mai bine cotați medici esteticieni din București cu ajutorul căruia și-a tunat ”bijuteriile”.(NU RATA: TRANSSEXUALUL LOREDANA ÎȘI ACUZĂ ESTETICIANUL DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ. “S-A DAT LA MINE, IAR APOI M-A…”)

”Copia Loredanei Chivu”

”Mi-am dorit să am cel mai mare bust din showbiz. Am vrut să fie gigantic. Așa că mi-am comandat niște silicoane de 1.150 de grame. Au fost făcute pe comandă. Am văzut ce și-a făcut Loredana Chivu și mi-am dorit și eu unul asemănător. Mai îmi fac câteva operații și o să ajung fix ca ea, copia Loredanei Chivu”, ne-a declarat transexuala Loredana Lorens.

Transsexuala Loredana are cel mai mare bust din showbiz

Agresată de medicul estetician

Recent, blondina care se laudă că a făcut furori în lumea politică, iubindu-se cu mai mulți demnitari, ar fi fost implicată într-un incident, chiar în cabinetul medicului estetician la care a apelat pentru unele „îmbunătățiri”.

Tânăra a susținut că a fost agresată de medicul estetician. Aceasta a povestit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, că doctorul ar fi început să-i facă avansuri, iar, când s-a lovit de refuzul blondinei, ar fi trecut la jigniri și amenințări. Mai mult decât atât, Loredana susține că, din cauza scenelor petrecute în cabinetul doctorului, ea nu a mai plătit serviciile medicale de care a beneficiat.(NU RATA: TRANSSEXUALUL CARE I-A DINAMITAT CĂSNICIA FIICEI PREMIERULUI RUPE TĂCEREA: ”M-A SUNAT ȘI MI-A REPROȘAT CĂ I-AM FURAT SOȚUL!”)

”Am fost la o clinică din București, unde mi-am făcut niște injectări la față. După intervenții am avut parte de un moment extrem de neplăcut. S-a luat doctorul de mine, s-a dat la mine, iar apoi m-a jignit. S-a întâmplat într-o prestigioasă clinică din București. Doctorul mi-a făcut avansuri, mi-a zis pe față ce intenții are. Iar acum, după toată treaba asta, eu trebuie să plătesc aproximativ 400 de euro, prețul pentru injecții, pe care nu i-am dat după ce doctorul s-a comportat urât”, a declarat Loredana, în urmă cu ceva timp.

Transsexuala Loredana s-a ”tunat”

S-ar fi iubit cu mai multe persoane publice!

Loredana pare să fie o persoană extrem de discretă. Ea susține că s-ar fi iubit cu mai multe persoane publice. Cu toate astea, ține secrete numele celor care i-ar fi ajuns în pat.

Am avut foarte mulți iubiți, am avut iubiți chiar și din lumea politică, din lumea fotbalului, cântăreți, persoane publice. Da, sunt o femeie curtată. Nu pot să zic că am avut o relație serioasă, am fost mai mult amantă, asta pentru că așa am decis eu, nu am vrut să am o relație, pentru că m-am axat mai mult pe carieră. Am un singur amant din politică, e în Guvern. Cel mai mare secret al meu este că am fost bărbat, sunt transsexuală, declara Loredana, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.