Transsexualul Loredana își acuză esteticianul de hărțuire sexuală. “S-a dat la mine, iar apoi m-a…”

Publicat: 04/07/2020 | 23:17

Se anunță o mega-controversă în showbiz! Loredana Lorens, transsexualul de 27 de ani care se laudă că și-ar fi trecut în „palmares” mai mulți demnitari, ar fi fost protagonista unui episod extrem de neplăcut. Blondina susține că a fost hărțuită sexual de medicul estetician. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei uluitoare. 

Loredana s-a născut bărbat, dar și-a dorit să fie femeie și, după ce a suferit mai multe operații estetice, a ajuns să arate ca o adevărată bombă sexy. Cei din jur nici nu își dau seama că este transsexual. Blondina care se laudă că a făcut furori în lumea politică, iubindu-se cu mai mulți demnitari, ar fi fost implicată recent într-un incident, chiar în cabinetul medicului estetician la care a apelat pentru unele „îmbunătățiri”. (CITEȘTE ȘI: TRANSSEXUALUL CARE I-A DINAMITAT CĂSNICIA FIICEI PREMIERULUI RUPE TĂCEREA: ”M-A SUNAT ȘI MI-A REPROȘAT CĂ I-AM FURAT SOȚUL!”)

„Doctorul mi-a făcut avansuri, mi-a zis pe față ce intenții are”

Tânăra susține că a fost agresată de medicul estetician. Aceasta a povestit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, că doctorul ar fi început să-i facă avansuri, iar, când s-a lovit de refuzul blondinei, ar fi trecut la jigniri și amenințări. Mai mult decât atât, Loredana susține că, din cauza scenelor petrecute în cabinetul doctorului, ea nu a mai plătit serviciile medicale de care a beneficiat.

Loredana se laudă cu un
Loredana se laudă cu un „palmares” bogat în persoane publice

”Am fost la o clinică din București, unde mi-am făcut niște injectări la față. După intervenții am avut parte de un moment extrem de neplăcut. S-a luat doctorul de mine, s-a dat la mine, iar apoi m-a jignit. S-a întâmplat într-o prestigioasă clinică din București. Doctorul mi-a făcut avansuri, mi-a zis pe față ce intenții are. Iar acum, după toată treaba asta, eu trebuie să plătesc aproximativ 400 de euro, prețul pentru injecții, pe care nu i-am dat după ce doctorul s-a comportat urât”, a declarat Loredana.

S-ar fi iubit cu mai multe persoane publice!

Loredana pare să fie o persoană extrem de discretă. Ea susține că s-ar fi iubit cu mai multe persoane publice. Cu toate astea, ține secrete numele celor care i-ar fi ajuns în pat. (NU RATA: CONFESIUNILE TRANSSEXUALULUI ANNEMARIE: ”A FOST PROPRIA REVOLTĂ FAȚĂ DE BĂIATUL DIN OGLINDĂ PE CARE NU-L PLĂCEAM ȘI NU DOREAM SĂ EXISTE!”)

Am avut foarte mulți iubiți, am avut iubiți chiar și din lumea politică, din lumea fotbalului, cântăreți, persoane publice. Da, sunt o femeie curtată. Nu pot să zic că am avut o relație serioasă, am fost mai multă amantă, asta pentru că am decis eu, nu am vrut să am o relație, pentru că m-am axat mai mult pe carieră. Am un singur amant din politică, e în Guvern. Cel mai mare secret al meu este că am fost bărbat, sunt transsexuală, declara Loredana, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.