Loredana Chivu, mesaj disperat pe Facebook: „Distribuiţi, vă rog!”

Publicat: 31/10/2019 | 13:14

Loredana Chivu se bucură de un număr impresionant de oameni care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare, însă acest lucru nu a ajutat-o foarte tare când a postat anunţul în care îşi vinde maşina. Blondina a postat un mesaj disperat pe Facebook, în care le cere prietenilor virtuali să distribuie anunţul său de vânzare.

Fosta asistentă TV îşi vinde Mercedesul alb, în urmă cu două săptămâni a postat un anunţ de pe o pagină specializată în tranzacţii auto. „Second-hand Mercedes-Benz GLE Coupe, 39.000 km, 2018, 73.066 euro„, a specificat în descriere.

“Distribuiţi, vă rog!”, a transmis recent Loredana fanilor săi, deoarece maşina nu a fost încă vândută. Blondina i-a cerut ajutor şi fratelui ei, Răzvan, să se ocupe de tranzacţie. Întrebat de preţ, fratele Loredanei Chivu a răspuns: Vorbim în privat”.

Ce operaţii estetice are Loredana Chivu?

Blondina a luat decizia, la un moment dat, de a lămuri un subiect ”fierbinte”. Câte operații estetice are? Ei bine, Loredana Chivu, într-o emisiune TV, a dat răspunsul așteptat de fani.

“O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...