Loredana Chivu, primele DECLARATII dupa plecarea de la Antena 1 „Va asigur ca…”

Publicat: 04/01/2015 | 18:10
Loredana Chivu, primele DECLARATII dupa plecarea de la Antena 1 „Va asigur ca…”

Zilele trecute, o adevarata "bomba" a explodat in industria TV din Romania. Daniela Crudu se intoarce la "Un show Pacatos". Insa, nimeni nu stia ce se va intampla cu Loredana Chivu si Ana Mocanu.

Misterul a fost elucidat chiar de Loredana Chivu, care in urma cu doar cateva minute a postat pe Facebook, un mesaj in care explica ce s-a intamplat. Asistenta Tv a confirmat plecarea de la emisiune.

Loredana chivu

De cateva zile primesc sute de mesaje legate de colaborarea mea cu emisiunea UN SHOW PACATOS..ei bine am asteptat sa treaca ziua mea de nastere iar astazi va raspund tuturor public..Nu mai fac parte din echipa Un show pacatos!a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea,am avut onoarea sa intru asistenta de 2 ori la aceasi emisiune votata de public si pentru asta va multumesc din suflet!aprecierea si sustinerea voastra m-au ajutat enorm de mult de-a lungul timpului!multumesc si echipei emisiunii cu care am colaborat foarte frumos,sunt niste oameni minunati..in viata toate au un inceput si un sfarsit!nu regret nimic!mai departe va asigur ca o sa aveti parte de multe surprize frumoase din partea mea..momentan am diverse propuneri si va promit ca o sa ma vedeti implicata in proiecte frumoase!!va pupu”, a scris Loredana Chivu pe contul de Facebook.

L.L

Citește și...