Loredana Chivu și-a cunoscut marea dragoste, imediat după ce i-a fost incendiat bolidul de lux! Cum arată bărbatul care i-a luat mințile

Publicat: 01/06/2020 | 08:07

Știați că după ploaie, soarele strălucește mai tare ca niciodată? Dacă nu, vă învață Loredana Chivu, căci blondina trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. După ce i-a fost incendiat bolidul de lux într-o comună din Vaslui, fosta asistentă TV și-a cunoscut marea dragoste și nici nu se mai ferește de ochii curioșilor. 

Una caldă, una rece – cam așa ne oferă viața lucruri, în fiecare zi. După ce a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când bolidul de lux i-a fost incendiat în Vaslui, Loredana Chivu este, acum, mai fericită ca niciodată! Blondina iubește din nou și chiar a împărtășit această mare bucurie cu fanii săi din mediul online.

Pe Instagram, Loredana Chivu a postat mai multe clipuri video, dar și o fotografie cu ea și noul iubit, Ionuț Neagu. Cei doi par a fi extrem de îndrăgostiți și nu se mai feresc de ochii curioșilor. Pesemne că este vorba despre o relație serioasă, Loredana Chivu și noul său iubit au petrecut o zi și o noapte în compania prietenilor lor, au făcut un grătar, s-au distrat la piscină, dar nu au uitat nici de gesturile tandre.

Loredana Chivu și noul său iubit

NU RATA – LOREDANA CHIVU, ÎN SUFERINȚĂ DUPĂ TRAUMA TRĂITĂ DIN CAUZA SCANDALULUI CU MAȘINA INCENDIATĂ. FOSTA ASISTENTĂ TV A FĂCUT NOI DECLARAȚII DESPRE PERSOANELE IMPLICATE

Pe Instastory, Loredana Chivu le-a arătat urmăritorilor săi că iubește și este iubită, iar noul său iubit, Ionuț, nu a scăpat-o din priviri nicio secundă. Mai mult, tânărul i-a sărutat mâna, iar ea l-a sărutat pe frunte, cu tandrețe.

Loredana Chivu, în stare de șoc după ce bolidul său de lux a fost incendiat în Vaslui

Aceasta prietena a fratelui meu mai avea o prietena. Prietena respectiva avusese sau are un amant. Barbatul respectiv avea la randul lui o amanta cu care are un copil de trei luni. Ei bine, amanta barbatului s-a uitat in telefonul lui si a gasit discutii cu domnisoara respectiva de la adresa unde era fratele meu. S-a enervat si pe la 3, 4, dimineata, s-a dus la peco, a luat o canistra cu benzina, s-a oprit la adresa unde era parcata masina si i-a dat foc. Fara sa am eu, sau fratele meu, vreo implicare.

In momentul in care a dat foc masinii, vazand flacara atat de puternica s-a speriat si cand a fugit a pierdut telefoanele. Vreau sa le multumesc politiei si celor de la criminalistica din Focsani pentru ca si-au facut foarte bine treaba. A spus ca nu stia a cui era masina, a crezut ca era masina acelei fete, prima data nu a recunoscut. Politistii i-au aratat dovezile, imaginile cand cumpara benzina, apoi a recunoscut, au facut reconstituirea. (…).

CITEȘTE ȘI – ÎN STARE DE ȘOC, LOREDANA CHIVU A VORBIT PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE SCANDALUL CU BOLIDUL INCENDIAT: “TRĂIESC UN COȘMAR”. DECIZIA LUATĂ DE ANCHETATORI PENTRU INCULPATĂ

Mai departe, bineinteles ca ne judecam, are o plangere penala si civila din partea mea. Nu e ceva de iertat, scuza-ma, a venit mama mea la mine la usa tocmai din Lunguletu, ca sa nu ma sperii foarte tare, ca eu dormeam, plangea ii era rau, eu cand am aflat si mie mi s-a facut rau. Pentru mine chiar a fost un soc si este in continuare, cand am vazut si masina atunci cand am adus-o la Bucuresti, la fel, a fost un soc s-o vad. De atunci, de cand s-a intamplat, mamei mele ii e in continuare rau, ii curge sange pe nas, sunt niste repercursiuni la tot ce s-a intamplat.

Pentru mine chiar e un mare necaz ce mi s-a intamplat, eu iubesc masinile, mi-am cumparat-o eu cu banii mei, nu e primita cadou, e munca mea practic”, a povestit Loredana Chivu intr-un interviu pentru Romania TV.