Loredana Groza, în negocieri cu Antena 1? O să fie jurat la emisiunea Next Star?

Autor: A. D.
Publicat: 24/01/2020 | 20:34
Loredana Groza, în negocieri cu Antena 1? O să fie jurat la emisiunea Next Star?

Există zvonuri conform cărora Loredana Groza negociază cu Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii prezentată de Dan Negru, Next Star. Cântăreața nu e singura care se află în această poziție, se pare ca este posibil să i se alăture și Ștefan Bănică jr.

Atât Loredana, cât și Ștefan sunt nume grele din industrie, plăcute de public și dorite pe micile ecrane. Se zvonește că cei doi sunt în tratative cu Antena 1 pentru o nouă colaborarea. Ștefan Bănică este deja o figură emblematică pentru Antena 1, fiind de ani de zile în cadrul trustului. Se pare că postul o dorește acum și pe Loredana. (CITEȘTE ȘI: CE A PĂȚIT LOREDANA GROZA DUPĂ ”SESIUNEA” DE POSTĂRI PE FACEBOOK! NU DOAR BĂIEȚII, CI ȘI…)

După ce nu a mai făcut parte din juriul emisiunii „Vocea României”, Loredana Groza nu a părăsit Pro TV-ul și a început o nouă emisiune cu tematică muzicală ce se numea „Cântă acum cu mine”. Din păcate show-ul nu a rezistat prea mult în grila de programe, având un singur sezon. În urma încheierii acestei emisiuni, Loredana a părsit micile ecrane și s-a concentrat pe cariera muzicală.

Loredana Groza la Antena 1

Se pare că Loredana Groza își dorește acum să apară din nou în fața telespectatorilor. Conform zvonurilor există și șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Potrivit libertatea.ro Loredana Groza se află în discuții pentru o nouă emisiune cu temă muzicală, în care protagoniștii sunt copiii.

„Loredana negociază pentru juriul «Next Star». Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, au declarat surse din interiorul postului TV, pentru libertatea.ro

Emisiunea Next Star se află de mulți ani în grila de programe de la Antena 1. Este prezentată de Dan Negru, iar de-a lungul timpului juriul emisiunii și-a mai schimbat formula. Venirea lui Ștefan Bănică Jr. și a Loredanie Groza în cadrul show-ului pare o idee foarte bună, ambii fiind bine cotați și iubiți de public.

Citește și...