Loredana și Adi Despot pleacă de la Vocea României! Cine vine în locul lor

Publicat: 02/06/2018 | 09:57
Loredana și Adi Despot pleacă de la Vocea României! Cine vine în locul lor

Mutări incredibile în juriul de la Vocea României! La scurt timp după ce s-a aflat că artista Irina Rimes va deveni parte din juriul emisiunii, acum știm și cine ”îi face loc”. Loredana Groza și Adi Despot vor pleca! (Promotiile zilei la monitoare)

Loredana Groza a decis să renunțe la proiectul Vocea României din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România. Deși niciun concurent din echipa ei nu a câștigat concursul de talent în niciun sezon, artista a fost încrezătoare și a rămas pe scaunul de jurat până în sezonul trecut. Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de Adi despot pentru care sezonul trecut a fost singurul din care a făcut parte, anunță click.ro.

Loredana și Adi Despot pleacă de la Vocea României

Loredana Groza și Adi Despot nu vor mai fi antrenori de voce la cel mai în vogă show muzical din România, conform unor surse din interiorul trustului. În locul Loredanei Groza, jurată va fi Irina Rimes, artista care a devenit cunoscută datorită pieselor precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Bolnavi amândoi”. Cu aceste schimbări, show-ul va avea un format nou, iar fanii emisiunii trebuie să se aștepte la surprize noi.  (Reduceri mari la jocuri PC)

 

Citește și...