Loulou, iubita lui Lazarus, megapetrecere! VIDEO

Autor:
Publicat: 03/11/2019 | 16:07

Puzderie de vedete, politicieni, soliști de muzică ușoară și populară, oameni de afaceri, presa s-au prezentat, în acest weekend, în Băneasa, “La Cocoșatu “, pentru dubla aniversare a lui Loulou. Pe de o parte, ziua de naștere, pe de alta, succesul înregistrat cu cele două clipuri lansate împreună cu Melisa, “Pati, Pati” și “Hashi”, care au totalizat în ultimele luni peste 10 milioane de vizualizări!

Între cei care au susținut programul muzical s-au remarcat: Claudia Ghițulescu, Rocsana Marcu, Narcisa Raluca Moisă, Mihai Băjinariu, Florin Grigore, Costin Mărculescu, Cristina Văidean și Taraful București! Printre invitați i-am mai văzut și pe: senatorul Marius Marinescu, împreună cu soția, Silvana Raciu, Bianca Rus, împreună cu designerul Florin Burescu, designerul Maria Cocarcea, omul de afaceri Sorin Mărcuș (nelipsit de la petrecerile vedetelor), consilierul de imagine Sarmiza Andronic (bănuim că Luis Lazarus nu vrea totuși să se apuce de politică), desigur, Melisa, cu care Loulou a avut un moment surpriză la vizionarea clipului “Hashi”, dar și trupa Balkanian Project, Simona Man (prim-vicepreședinte Partidul Ecologist) și lista ar putea continua, deoarece peste 150 de persoane au fost la eveniment.

În meniu, cei mai buni mici din România!

O prezență discretă a fost omul de afaceri Ioan Nicolae de la Brașov, schimbat în bine, atât de întinerit, că era să nu-l mai recunoaștem! Petrecerea a fost asezonată cu șampanie fină, vinuri alese, aperitive selecte, tradiționalele fleici dar și cei mai buni mici din România! Invitații s-au distrat de minune, au dansat, au apreciat bucatele, s-au amuzat cu cabina foto Amio și au așteptat cu interes tortul!

Lazarus i-a făcut lui Loulou un tort surpriză, pe care se afla desenat un bolid de lux, și a explicat că totdeauna când Loulou își exprimă o dorință, dacă e pusă pe tortul aniversar “Claus”, aceasta se va împlini! Așteptăm cu interes să vedem bolidul de lux al Andreei Loulou, căci nu ne-am lămurit dacă de pe tort s-a și materializat în realitate!