Lovitură de teatru! Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit: „Și-a bătut joc de mine! M-a făcut de râs la TV”

Publicat: 17/04/2019 | 09:59
Lovitură de teatru! Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit: „Și-a bătut joc de mine! M-a făcut de râs la TV”

Lovitură de teatru! Brigitte Năstase și Floriu Pastramă, despărțire cu scântei după ce Brigitte a afirmat că iubitul ei și-a bătut joc de ea și a făcut-o de râs la TV. Cei doi par a nu mai avea ”viață lungă” împreună, la ”Ferma”, iar Brigitte Năstase a răbufnit.

Totul a fost doar o strategie pentru a o face să se îndrăgostească, izbucnește Briggitte. Se simte ”fraierită”, ajunsă de râsul tuturor și, pur și simplu, bătaia de joc a lui Florin Pastramă.

„Era vrăjeală! Era strategie să mă îndrăgostesc eu de el. Florin m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, dar de fapt era strategia lor. Cred că să va distrugă pe voi, să vin de partea lor. Acuma mi-am dat seamă. M-a fraierit. Ei toți 3 stăteau și râdeau de mine și își băteau joc de mine acuma. Și el mi-a zis: „hai, hai că nu am ce să discut cu tine”. I-am făcut ceai și a zis: „nu am chef de ceai”. Eu am fost un om corect. Și-a bătut joc de mine, m-a făcut și de râs la televizor. E strategia lor, l-au folosit pe Florin să ne dezbine prin mine, omul slab. M-am făcut și de râs în față la toată țara, am rămas și fără iubit și fără tot. Doamne, ce sunt în stare oamenii ăștia, eu chiar am crezut. Stă cu ei și s-a p*&^t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte celorlalți concurenți în lacrimi.

Florin Pastramă a ignorat-o pe Brigitte Năstase și se pare că ar urmă să treacă de partea… bandiților. Într-o zi care nu prevestea nimic, Brigitte s-a dus să-i ofere un ceai iubitului ei, iar el nici măcar nu a băgat-o în seamă. Florin stătea în pat cu Otilia, Otniela și Kamara, discutând în șoaptă. La intrarea lui Brigitte, au ignorat-o total.

Brigitte Năstase a răbufnit

Citește și: SURPRIZĂ DE PROPORȚII! CE STUDII ARE, DE FAPT, BRIGITTE NĂSTASE ȘI CUM ARĂTA ÎN ADOLESCENȚĂ

Lacrimi în zadar

Lacrimile lui Brigitte nu au reușit să mai impresioneze pe nimeni de data asta și și-a dat și ea seamă așa că a trecut la amenințări.

„I le iau pe tote și le distrug. O iau pe Otilia și o distrug și pe aia pe Otniela. Mă duc în fiecare săptămâna la servitori și tot măcelăresc. Boschetarele astea b&^%$e, nu sunt în stare de nimic. Toți păcălesc, toți sunt mincinoși” , a spus Brigitte referindu-se la Otniela și Billionera.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă

Citește și: RALUCA PODEA ÎI “PULVERIZEAZĂ” PE FLORIN PASTRAMĂ ȘI BRIGITTE SFĂT. “O BABĂ MORALISTĂ ȘI UN AGRAMAT OBSEDAT!”

Citește și...