Lovitură de teatru! Ce s-a întâmplat acum, la 2 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 22/06/2019 | 12:55
Lovitură de teatru! Ce s-a întâmplat acum, la 2 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Au trecut două luni de la accidentul teribil în care și-a pierdut viața fostul creator de modă Răzvan Ciobanu, iar ultimele informații aduc o adevărată lovitură de teatru. Devastați de durere, părinții lui Răzvan Ciobanu sunt pe cale să ia o decizie la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune de familie într-un sat din județul Vâlcea, Ciungetu. Pensiunea – ”Ciobănelul” – se află pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng, în zona Voineasa, zonă cu puternic potențial turistic. Afacerea de familie, însă, nu ”merge” așa cum ar trebui, din punct de vedere financiar, discutându-se de o ”gaură” de nu mai puțin de 60.000 de euro.

Părinții lui Răzvan Ciobanu administrează de mai bine de 15 ani această pensiune, numai că, la sfârșitul anul 2018, au dat un anunț din care se poate trage concluzia că ar dori să renunțe și să lase pensiunea unuyi cuplu mai tânăr. În noiembrie 2018, la rubrica de „Locuri de muncă”, părinții lui Răzvan Ciobanu au dat un anunț, lăsînd telefonul de contact al pensiunii: „Cuplu pentru pensiune Voineasa”, conform wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. 

VEZI ȘI: JUDECĂTORII L-AU GĂSIT VINOVAT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERISTUL ÎN RANGE-UL CĂRUIA A MURIT RĂZVAN CIOBANU

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.