Lovitură de teatru! “Eu nu sunt Gregorian Bivolaru!”

Publicat: 01/03/2016 | 23:04
Lovitură de teatru! “Eu nu sunt Gregorian Bivolaru!”

Săpămâna trecută, Gregorian Bivolaru a fost arestat la un târg de carte din Paris, iar de atunci se află în custodia serviciilor de securitate din Franta. Publicaţia "Le Figaro" face dezvaluiri uluitoare despre fondatorul MISA.

 

În urma cu câţiva ani, Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru sex cu minore în mod repetat, după ce o copilă de 15 ani a declarat în faţa unei ţări întregi că bărbatul a supus-o la perversiuni sexuale “pentru mântuire”.

“Guru absolut”, aşa cum este denumit, a fugit atunci din ţară, reuşind să obţină azil politic în Suedia, acolo unde a continuat să practice ritualurile înfiorătoare. Despre acest personaj, ce a ţinut ani întregi pe jar serviciile secrete din România, se spune că organiza adevărate orgii sexuale şi îşi obliga adepţii să îşi bea propria urină “pentru purificare”. Cei care au făcut parte din MISA au făcut declaraţii şocante la poliţie. Mai multe femei au povestit ţelul acestuia era să se culce 1000 de virgine, urmând să primească mai apoi “purificarea supremă şi puteri nebănuite”.

A fost supus unei expertize psihiatrice!

Vinerea trecută, Gregorian Bivolaru a fost arestat la un târg de carte din Franţa, acolo unde ajunsese cu ajutorul unui paşasaport fals, cu care se pare ca s-a plimbat nestingherit prin toată Europa. Fondatorul MISA a fost prins cu prin cooperarea a serviciilor secrete din trei ţări, iar atunci când a fost încătuşat, el a avut o reacţie uluitoare. A spus că nu este român, că nu îl cheamă Gregorian Bivolaru şi că nu ştie ce este aceea MISA. Aflat în custodia autorităţilor din Franţa, Guru a fost nevoit să dea declaraţii timp de mai bine de 12 de ore.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru sex cu minore
Gregorian Bivolaru a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru sex cu minore

Culmea ironiei constă în faptul că şi după ce a ajuns după gratii, Gregorian Bivolaru a continua să suţină aceeaşi teorie. Conform „Le Figaro”, care citează surse din anchetă, bărbatul susţine că el este cetăţean bulgar, că nu a fost niciodată pe tărâm românesc şi că nu este căutat de nimeni, pentru că nu a încălcat niciodată legea, adăugând şi faptul că nu a practicat şi nu practică YOGA.

Asa arată acum
Asa arată acum „Guru absolut”

Aceleasi publicaţii susţin că Guru a fost examinat de o comisie de medici psihiatri, care vor decide dacă acesta se află în deplinătatea facultăţilor mintale, dacă se preface, ori dacă el chiar îşi însuşeşte un alt personaj şi o altă viaţă. În următoarele săptămâni, justiţia franceză va analiza motivele pentru care România cere extrădarea lui Gregorian Bivolaru şi dacă infracţiunile pentru care acesta este acuzat sunt incriminate şi de legea franceză. În cazul în care se decide extrădarea, Guru Bivolaru poate face recurs.

Andreea Negoiţă
 

Citește și...