Lovitură de teatru! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se împacă?!

Publicat: 06/03/2019 | 14:10

Povestea de iubire dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda poate să-i inspire pe scenariștii români, dar și pe cei aflați peste hotare. Cunoscutul cântăreț de muzică populară a făcut declarații care ar putea-o face pe fosta iubită să redevină… actuala! Mărturisirile care ar duce la împăcarea celor doi s-au petrecut în direct, la TV.

Aflată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ținut să puncteze la un moment dat, în cadrul interviului, că ea nu a început o relație cu acesta ca să aibă acces la averea lui, așa cum au spus gurile rele. “Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că: «Nicoleta n-a făcut nimic», că: «Nicoleta s-a agățat», că: «Nicoleta a profitat», că: «Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda»”, a declarat tânăra artistă de muzică populară în cadrul emsiunii “La Măruță”.

Prezentatorul de la Pro TV l-a sunat în direct pe Gheorghe Turda, care a declarat că este dispus să se împace cu Nicoleta Voicu dacă este și ea de acord. Mărturisirile solistului vin după ce în urmă cu câteva săptămâni, el a spus că nu ar relua relația cu tânăra cântăreață. Tot atunci, artistul a afirmat că povestea lor s-a încheiat din cauza geloziei exagerate a Nicoletei Voicu.

“Dacă ea ar vrea să se împace cu mine, cu drag o accept. Din punct de vedere sentimental, încă nu mi-a trecut ceea ce a fost între noi”, a declarat Gheorghe Turda în cadrul emsiunii “La Măruță”.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au asumat relația în vara anului trecut.

Citește și...