„Vreau să..” Ce SMS a fost găsit în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Lovitură de teatru în cazul morții designerului vestimentar

Publicat: 13/05/2019 | 13:53

Pe măsură ce trece timpul, apar din ce în ce mai multe informații senzaționale referitoare la accidentul tragic în care și-a pierdut viața creatorul de modă Răzvan Ciobanu. În telefonul pe care Răzvan Ciobanu l-a lăsat la amanet s-ar afla foarte multe informații valoroase, legate de ancheta în dosarul cu droguri în care fusese implicat.

Invitat în studioul Antena 3, jurnalistul Ion Spânu a oferit unele detalii senzaționale referitoare la telefonul pe care Răzvan Ciobanu îl depusese la amanet. Din ceea ce a declarat respectivul jurnalist, reiese că nu telefonul în sine avea o valoare mare, ci mesajele care se aflau stocate în memoria internă. Mai mult, Ion Spânu spune că anchetatorii are trebui să urmărească, neapărat, această pistă.

Citește și: SINGURUL MARTOR ÎN CAZUL ACCIDENTULUI ÎN CARE ȘI-A PIERDUT VIAȚA RĂZVAN CIOBANU. CE A GĂSIT ACEST BĂRBAT LÂNGĂ MAȘINĂ

”Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet. Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe. El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare”, a declarat jurnalistul Ion Spânu la Antena 3.

Jurnalistul Ion Spânu a declarat că în telefonul lui Răzvan Ciobanu se află ”probe” importante

Complicitate din partea autorităților

Jurnalistul Ion Spânu consideră și că autoritățile ”au lăsat ancheta cu toate pistele posibile” și au făcut asta în mod premeditat. Mai mulyt, jurnalistul s-a referit și la o eventuală ”complicitate” a autorităților, fără a oferi mai multe informații.

Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților”, a declarat Ion Spânu, potrivit sursei citate.

Citește și: SCANDALOS! CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU

Citește și...