Singurul martor în cazul accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Ce a găsit acest bărbat lângă mașină

Publicat: 11/05/2019 | 09:44

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost descoperit, alături de mașina avariată, la primele ore ale dimineții, în a doua zi de Paște. Dar creatorul de modă murise cu mai multe ore înainte. Există un martor care spune că a auzit o ”bubuitură” la unu noaptea și oferă detalii tulburătoare despre acea fatidică noapte.

După ce a ajuzit bubuitura, bărbatul a ieșit în curte, crezând că este ”călcat” de hoți.

”Am auzit bubuitura la 1 noaptea. Am ieșit în curte să văd dacă a venit cineva să mă fure. Am intrat, am ieșit, îmi era teamă”, a declarat bărbatul, la Acces Direct. Totodată, același bărbat a mai declarat că la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a găsit și… cartea de vizită a lui Iulică Cercel.

”Pe la 4 jumate- 5 am intrat în casă. Când am văzut la televizor unde era accidentul m-am înspăimântat și am ieșit la gard să supraveghez cu atenție. Poliția, SMURDUL, toți erau aici. Era 8 dimineața, era acolo închis și învelit. Am stat cam o oră și după m-am dus pe izlaz să văd locul accidentului. Au venit multe mașini aici. Era o carte de vizită sub pământ, scria domnul Cercel”, a mai spus bărbatul.

„Intrase în  niște anturaje…”

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă, îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a susținut avocata Laura Vicol, considerată cea mai apropiată prietenă a creatorului de modă.

CITEȘTE ȘI: MENAJERA LUI RĂZVAN CIOBANU, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

Toate aceste circumstanțe neclare au făcut familia fostului designer să ia o decizie foarte importantă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că părinții lui Răzvan Ciobanu ar fi angajat o firmă de detectivi particulari care să elucideze misterul morții fiului lor. Pentru că, între timp, și-ar mai fi pierdut din încrederea în autorități, aceștia au vrut să afle cât mai repede posibil care a fost traseul lui Răzvan în acea noapte fatidică. Și, mai ales, ce anume s-a întâmplat de mașina lui a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de copaci.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța.

Citește și...