LOVITURA DE TEATRU! Mihaita Nesu nu are voie sa divorteze de sotia lui. Motivul este incredibil

Publicat: 27/09/2014 | 15:25

Dupa ce a revenit in fotbalul romanesc, la "U" Cluj, Mihai Nesu a decis sa-si faca ordine in viata. Imobilizat intr-un scaun cu rotile, forbalistul a hotarat sa intenteze proces de divort. Insa, acesta s-a lovit de o mare problema.

Se pare ca Mihai Nesu nu poate divorta de sotia lui, iar motivul este incredibil. La o luna dupa decesul mamei sale, fotbalistul s-a prezentat joi, in fata Judecatoriei, pentru prima infatisare. Cu toate astea, cauza a fost amanata, pentru solutionarea cererii de recuzare depuss de sotia acestuia. Se pare ca, recuzarea poate fi facuta de una dintre parti in momentul in care considera ca judecatorul nu poate fi impartial. Adica daca este o cunostinta a uneia dintre parti.

Nesu

Dupa o relatie de 12 ani, Mihai Nesu si sotia sa, Maria, au decis sa se desparta si fiecare a luat-o pe un alt drum. S-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-a casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. Insa, problemele de sanatate ale fotbalistului i-au indepartat.

Citeste si

Transformarea socanta a lui Mihai Nesu! Cum a ajuns sa arate acum, dupa 3 ani de stat in scaunul cu rotile!

Adevarul cutremurator despre casnicia lui Mihai Nesu! Care e motivul pentru care sotia lui nu face inca pasul despartirii oficiale

Accident grav in 2012

In anul 2011, in timpul unui antrenament, fotbalistul s-a accidentat si a fost la un pas de moarte. Medicii i-au salvat viata, insa Mihai a ramas paralizat de la gat in jos. Timpul a trecut, iar recuperarea acestuia nu a fost cea sperata. La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul ei natal.

L.L

 

Citește și...