Lovitura primită de o femeie din Vaslui după ce a apărut în direct la Acces Direct de la Antena 1. Televiziunea nu este pentru oricine

Publicat: 16/04/2019 | 10:53
Lovitura primită de o femeie din Vaslui după ce a apărut în direct la Acces Direct de la Antena 1. Televiziunea nu este pentru oricine

Crezând că-și va rezolva problemele cu soțul ei după ce va apărea la televizor, iată că soarta nu a fost departea ei! O femeie din Vaslui care dorea să câștige custodia copiilor ei, după divorț, va rămâne cel mai probabil fără cei mici după dezvăluirile șocante făcute de mai mulți martori după ce au văzut-o la televizor. 

Tatiana Nedelcu a apărut la Acces Direct, acolo unde s-a plâns de situația dificilă în care s-ar afla de când este în divorț cu soțul ei. Și-a acuzat partenerul de multe lucruri, dar nu s-a gândit că situația se poate întoarce și împotriva ei. Și asta pentru că imediat după difuzarea cazului s-a aflat că de fapt femeia este foarte agresivă cu copiii ei, și a bătut inclusiv o vecină intr-o criză de gelozie.

Scandalul privit de o țară întreagã nu i-a priit, astfel că martorele din dosarul de divorț au lăsat-o baltă. Avocatul, spun apropiații, ar fi sunat-o și el să o certe pentru ieșirea publică total defavorabilă dorinței sale de a câștiga procesul de divorț, dar, mai ales, de a-și recupera copiii.

Ea avea douã martore, care au pãrãsit-o. Nu se mai poate bãga lumea la asa ceva. Cã ea, dacã tãcea, câstiga mai mult. Dar a vãzut-o toatã tara cum e agresivã, cum se enerveazã, cum s-a pus problema cã a bãtut femeia aceea, plinã de vânãtãi, vai de capul ei. Femeile care voiau sã fie martore pentru ea au spus cã nu se pot duce sã mintã la instantã, cã e femeie cuminte si harnicã, dacã ea s-a arãtat asa cum e. Avocatul ar fi sunat-o sã o certe, cã ce a cãutat sã facã circ la televizor, cã i-a stricat toatã apãrarea”, au spus apropiatii femeii pentru vremeanoua.ro.

Între timp, DGASPC Vaslui a luat în considerare posibilitatea de a încredința tatălui cei doi minori, pe care Tatiana Nedelcu și Iulian Nedelcu îi au împreunã. Bãrbatul a fost chemat la Protecția Copilului, pentru un test psihologic.

Citește și...