Lower Stan, agresorul lui Florin Salam, primește amenințări în versuri: ”El ți-a cântat despre soare, noi îți cântăm de dor și jale”!

Publicat: 30/10/2018 | 10:35
Lower Stan, agresorul lui Florin Salam, primește amenințări în versuri: ”El ți-a cântat despre soare, noi îți cântăm de dor și jale”!

Lower Stan, agresorul lui Florin Salam, primește amenințări în versuri. Nu este o glumă, ci cruda realitate pentru cel care își cere acum scuze față de celebrul manelist, numai că fanii acestuia s-au făcut foc și pară. Lumea manelelor fierbe, iar asta după ce Florin Salam a fost agresat de un personaj care spune că îi este și fin manelistului.

Problema este departe de a fi rezolvată, se pare, iar fanii lui Florin Salam au lansat tot felul de amenințări către cel care le-a lovit idolul. Culmea este că s-a ajuns în faza în care Lower Stan – așa cum se prezintă agresorul lui Florin Salam pe rețelele de socializare – primește chiar și amenințări în versuri.

Agresorului i se atrage atenția că nu va fi iertat niciodată pentru gestul reprobabil pe care l-a făcut. I se recomandă, metaforic, să părăsească planeta și chiar i se spune că nu mai face parte din etnia țigănească. Regretele lui Lower Stan nu îi mai impresionează fanii lui Florin Salam, așa că nu este exclus ca aceste versuri să se concretizeze într-o manea ”hit”.

”Ai crezut ca esti spartan
Si l-ai lovit pe Salam
El ti-a cantat despre soare
Noi iti cantam de dor si jale

Peste tot in Europa
O sa-ti facem cu toti fenta…
Esti o cioara libidinoasa
Si te-am scos din rasa noastra”

CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE UN INTERLOP L-A LOVIT: ”NU MAI DĂM NUME, SĂ NU-I FACEM RECLAMĂ!”

Lower Stan, agresorul lui Florin Salam, primește amenințări în versuri: ”Pe Salam noi îl iubim și la greu îl sprijinim!”

Atașamentul fanilor lui Florin Salam este indiscutabil, iar inspirația acestora reprezintă suportul moral pe care îl asigură celebrului manelist. Nu știm încă modalitatea prin care Lower Stan va reuși să îi convingă pe fani că totul a fost o regretabilă greșeală, însă este de dorit ca evenimentele să nu degenereze.

”Si noi ramanem tigani
Ca-l iubim mult pe Salam…
Ce sa-ti zic si ce sa-ti fac
Pe Mircea l-ai suparat.

A luat foc toata planeta
Mai bine fugi cu racheta.
Acum tu spui ca regreti
Si de fanii tu te feresti

Pe Salam noi il iubim
Si la greu il sprijinim…”

CITEȘTE ȘI: UN MARTOR A POVESTIT CU LUX DE AMĂNUNTE MOMENTUL ÎN CARE FLORIN SALAM A ÎNCASAT UN PUMN: ”N-A FOST LOVIT INTENȚIONAT”

Citește și...