LPF devine Liga Pariaza pe Fotbal! Se poarta negocieri pentru schimbarea numelui competitiei interne! Dupa bere, pariuri!

Publicat: 21/09/2015 | 15:03
LPF devine Liga Pariaza pe Fotbal! Se poarta negocieri pentru schimbarea numelui competitiei interne! Dupa bere, pariuri!

Liga 1 isi poate schimba numele. Reprezentantii forului condus de Gino Iorgulescu se afla in negocieri avansate cu o brand important de pe piata caselor de pariuri pentru un contract extrem de avantajos din punct de vedere financiar.

Aflat aproape de jumatatea mandatului sau in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu este aproape sa dea o lovitura foarte importanta din punct de vedere financiar. Astfel, reprezentantii LPF negociaza un contract foarte benefic, iar daca partile vor bate palma, bugetul Ligii va avea parte de o infuzie materiala notabila.

 

gino iorgulescu

Contract de 700.000 de euro


CANCAN.ro
a aflat ca LPF-ul este aproape de a se intelege cu o casa de pariuri, un jucator foarte important din aceasta piata, pentru a ceda dreptul de folosire al brand-ului Liga 1.

Astfel, in schimbul a 700.000 de euro, in viitor, Liga 1 va primi o alta denumire, dupa exemplul din trecut; „Liga 1 Burger” sau, mai nou, „Liga 1 Bergenbier”.

 

Programul lui Gino

 

Gino Iorgulescu Ac

CANCAN.ro a publicat, la jumatatea lunii septembrie, programul pe care Gino Iorgulescu l-a prezentat alegatorilor inainte in campania electorala pentru presedentia LPF din 2013, atunci cand fostul fotbalist de la Sportul Studentesc a reusit sa-l invinga pe Dumitru Dragomir, cel care era in fruntea acestui for de 17 ani. In actul care are 30 de pagini, Gino a prezentat noua directii pentru “dezvoltarea fotbalului”, insa, din pacate pentru seful LPF, multe dintre solutiile sale au ramas doar pe hartie.

 

CITESTE SI:

CANCAN.ro va prezinta, in premiera, “programul strategic” al lui Gino! Solutiile sefului LPF pentru un fotbal mai bun!

Nu o sa-ti vina sa crezi! Cine este barbatul pentru care fiul sefului LPF a fost parasit de iubita! L-a vrajit pe…

 

I.M
 

Citește și...