Lucescu jr. părăsește PAOK pentru Al Hilal!

Autor: Cristian P
Publicat: 29/06/2019 | 10:03
Lucescu jr. părăsește PAOK pentru Al Hilal!
Răzvan Lucescu, antrenorul care a câştigat titlul şi Cupa în sezonul recent încheiat, se va despărţi de PAOK Salonic în această vară, informează presa din Grecia.

Conform presei elene, antrenorul român s-a întâlnit deja cu patronul Ivan Savvidis, pe care l-a informat că decizia sa este definitivă. De asemenea, Lucescu jr. le-a transmis şi jucătorilor că pleacă, înainte de antrenamentul de vineri al echipei.

Din câte se pare, antrneorul român al celor de la PAOK Salonic ar fi primit o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită exact în momentul în care PAOK demarase deja pregătirile pentru noul sezon în care va evolua în Liga Campionilor.

În presa elenă s-a vorbit despre faptul că Al Hilal a plătit clauza de reziliere de două milioane de euro, urmând a-l plăti pe fostul selecţioner cu 4 milioane de dolari anual.

Răzvan Lucescu este tehnicianul formației PAOK Salonic din 2017. În cele două sezoane petrecutela greci, antrenorul român a câştigat titlul de campion şi două Cupe ale Greciei. Cu Răzvan Lucescu pe bancă, grecii au cucerit titulul după o pauză de 34 de ani. Ultima dată când echipa lui Răzvan Lucescu a devenit campioană a fost în 1985. PAOK are 3 titluri în palmares, în 1976, 1985 și 2019. Mai mult, el este primul tehnician care reușește dubla cu PAOK. Lucescu și-a adjudecat și Cupa Greciei, după o finală câștigată în fața lui AEK, cu 1-0.

Potrivit presei din Grecia, Pablo Garcia, tehnician în vârstă de 47 de ani, ar fi favoritul înlocuitor pentru antrenorului  român. Pablo Garcia este antrenorul echipei de juniori de la Salonic și deja cunoaște vestiarul lui PAOK.

 

Citește și...