Luis Lazarus, atac dur la adresa lui Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman: „O luase să aibă și el un trai mai bun”

Publicat: 04/02/2020 | 08:05
Luis Lazarus, atac dur la adresa lui Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman: „O luase să aibă și el un trai mai bun”

Scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha a ajuns și la urechile lui Luis Lazarus. Cunoscutul jurnalist nu s-a ferit să dea de pământ cu Marius Elisei și chiar să mărturisească faptul că acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni de televiziune, el a prevăzut ce urma să se întâmple între el și Oana Roman. 

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA v-a prezentat exclusivitatea momentului, faptul că Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha, fosta iubită a lui Nicolae Guță au avut un schimb de replici siropoase, Oana Roman a decis să pună capăt, din nou, mariajului cu soțul său. Vedeta și-a luat fetița și a plecat la munte alături de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, încercând să uite episodul șocant prin care a trecut.

Scandalul amoros dintre Marius Elisei și Delia Rexha a ajuns și la urechile lui Luis Lazarus. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa lui Marius Elisei. Jurnalistul a mărturisit că singurul motiv pentru care Marius Elisei s-a căsătorit cu Oana Roman a fost acela de a avea și el parte de un trai mai bun.

„Frațilooor nu știu încotro se duce televiziunea asta! Ce credeți că mediatizează ei în ultima perioadă? Cetăteanul ăsta, Marius parcă, pe care l-a luat de soț “ celebra “ Oana Roman, acum ceva timp, a lăsat-o, în final! De fapt eu le-am profețit asta din ziua nunții, la o emisiune de la RTV! Era evident că o luase să aibă și el un trăi mai bun, omul neavând nicio altă calificare, decât poate în “sticlism” că veșnic era “ euforic”. Eeee, m-am gândit eu, bea și el săracul să mai uite sau după caz să vadă mai … bine! Mai grav e altceva! Omului, se pare, conform unor mesaje și declarații, că i-a căzut cu tronc un transsexual, homosexual sau cum își mai zic ăstia, că nu mă pricep deloc la acest capitol! Băi dacă s-a ajuns în faza în care … decât Oana Roman, mai bine un homosexual, e clar că s-a întors lumea cu … “fundul” în sus! Hai siktir! Și știți ceva? Eu asemenea “ chestii” chiar NU cred că sunt de mediatizat și nu cred că unele televiziuni ar trebui să consume spațiul de emisie cu divagații în acest sens indiferent că sunt implicate persoane publice, așa-zise vedete sau orice alți anonimi!” a scris Luis Lazarus, pe contul său de Facebook.

Citește și...