Luis Lazarus se ține de glume: ”Mare grijă cu furatul mireselor!” Morala: ”Cât despre mine…”

Publicat: 21/02/2018 | 11:25

Luis Lazarus a făcut public un mesaj acid în legătură cu scandalul din lumea maneliștilor, izbucnit după ce Marinică Nămol a furat mireasa unui c0leg de breaslă cu care a întreținut relații intime. Mai în glumă, mai în serios, celebrul realizator TV a dat câteva sfaturi mirilor și a subliniat câteva amănunte din scandalul sexual în care e implicat Marinică Nămol și mireasa unui alt interpret de muzică lăutărească, Florin Marin.

În stilul caracteristic, Luis Lazarus a notat în finalul mesajului postat pe o rețea de socializare și morala acestui scandal care a zguduit lumea maneliștilor.

Citește și: Au apărut noi imagini în scandalul în care este implicat manelistul Marinică Nămol! Cum apare alături de mireasă

Citește și: Prima reacție a lui Marinică Nămol, în scandalul cu mireasa! Ce spune despre imaginile de la nuntă

”Mare grija cu furatul mireselor! Avertisment pentru miri! Daca vedeti un saxofonist la nunta dublati paza miresei!!! Hahahaha!!! Mai fraților… cică unul «Nămol saxofon» a «furat» o mireasă!!! Bine, ei se cunoasteau dinainte, dar nu mai conteaza.

Din cauze care ne scapa, ca o fi ținut-o «furată» prea mult, ca era dornica de noutati, ca voia adrenalina la nunta, etc. Mireasa s-a apucat de treaba strasnic cu «mini-cârnăciorul»omului. Din varii motive, care iar ne scapa, nu o mai fi vrut femeia sa repete experienta de la nunta, dezamagita de «marimea problemei» si omul s-a suparat pe ea, asa ca a dat-o in vileag! Urat, ce pot sa spun! Cum? Dând poze porno cu dansa in plin «atac» asupra… «chestiuței»!

Dar vai, ghinion, toată lumea a uitat de gestul necugetat al miresei și a observat «mărimea» piesei în cauză, așa ca omul este acum de rasul Internetului! Morala: când ești prost, cu siguranța nu mai e cazul sa te caci și-n poteca!

Cât despre mine… mi-am propus sa evit in viitor sa mai fur mirese, nu de altceva dar vad ca astea sunt in stare de mari aventuri in timpul furatului!!!”, a scris Luis Lazarus pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile prietenilor virtuali ai lui Luis Lazarus nu au întârziat să apară.

„«Domnul», de fericire a simțit nevoia să dea share momentului când si-a pierdut virginitatea…„, „Pai, cand iti place carnaciorul faci pe dracu in patru si il mananci cu mare pofta„, „Ce naiba sa zica, mireasa avea chef de şotii cu hotul de mirese sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii moderatorului TV.

Citește și: Scandal în lumea maneliştilor! Celebrul Marinică Nămol a furat o mireasă de la nuntă şi a „abuzat-o oral”! Primele declaraţii ale mirelui! A confirmat imaginile în exclusivitate!

Citește și...