„Luiza trăiește”. Câți bani au cerut recompensă răpitorii

Publicat: 25/10/2019 | 09:28
„Luiza trăiește”. Câți bani au cerut recompensă răpitorii

O altă informație-șoc a apărut în spațiul public, iar cazul ”Caracal” rămâne în atenția opiniei publice. O tânără a făcut declarații incendiare la România TV, afirmând că Luiza Melencu este în viață. Deși Gheorghe Dincă a afirmat în fața anchetatorilor că a ucis-o și pe Luiza, deocamdată nu au fost decoperite indicii care să confirme declarația ”Monstrului din Caracal”.

Tânăra respectivă a spus că a fost amenințată după ce a făcut dezvăluiri și a mai declarat că este, la rândul său, o victimă a lui Gheorghe Dincă. Fata și-a ascuns, inițial, identitatea sub numele de Larisa, dar a decis să se expună public cu o fotografie și cu numele de Ramona. Tânăra, care se află în Italia, susține că a fost amenințată și șantajată de o femeie din Arad. A fost la poliție în Italia – la Brescia – pentru a depune o reclamație, dar a fost refuzată.

„Este din Arad și are legătură cu cazul, cunoaște foarte bine cazul. Am fost să depun declarație și poliția mi-a spus să merg acasă și că pot să vin mâine dimineață la nouă. Sunt lucruri foarte periculoase pe care nu pot să le spun în direct. Nu e sigur nici că mâine dimineață voi putea să dau o declarație. Am lăsat deja o declarație la avocatul meu în cazul în care mi se întâmplă ceva”, a precizat Ramona, conform evz.ro.

Recompensă uriașă pentru Luiza Melencu

Ramona a făcut, totodată, și un anunț surprinzător. Tânăra oferă recompensă titluri de proprietate în valoare de 500.000 de euro celui care o va aduce vie pe Luiza, fata dată dispărută în luna aprilie, la Caracal.

„Vă spun eu ce vor persoanele care o au pe Luiza în mână. Vor o recompensă. Instituțiile românești, dacă ar pune o sumă de bani în schimbul fetei, ei au spus că le dau fata. Ei au învățat-o pe Luiza să nu vorbească. În momentul în care îi dau drumul o să o lase într-un loc și să nu spună numic, pentru că dacă vorbește, îi omoară toată familia”, a declarat Ramona.

Acuzații grave la adresa lui Gheorghe Dincă

Ramona a declarat că este o victimă a lui Gheorghe Dincă, acesta facilitându-i plecarea în Italia și ”integrând-o” într-o rețea de prostituție. Tototdată, Ramona o acuză și pe fiica lui Gheorghe Dincă, spunând că aceasta era, la rândul ei, implicată în traficul de persoane.

„Am ajuns în Italia în anul 2002. Daniela și tatăl ei au contribuit pentru distrugerea viitorului meu. Contribuția lor concretă a fost aceea de a promite un loc de muncă. M-a trimis într-un calvar, într-un infern, într-un loc în care nu doresc la nimeni să ajungă. M-au convins încercând să îmi arate că o femeie poate câștiga mai mult și că pot oferi un viitor familiei. Fac parte dintr-o familie extrem de săracă. Nu s-a uitat nimeni la mine când am ieșit din țară, eu nu am arătat niciun act. A coborât din mașină șoferul care era. A arătat el actele și ale mele și ale fetei care era cu mine. Nu a venit nimeni la mașină să ne vadă. Amândouă eram pentru prostituție. Eram minore. Cu o săptămână înainte am câștigat premiul de frumusețe la concursul de la noi din oraș”, a precizat Ramona, potrivit romaniatv.net.

 

Citește și...