Lumea „o plânge” că îi merge rău, dar învârte teancuri de bani! Nicoleta Guță și-a tras bolid de lux, în ciuda dușmanilor

Autor:
Publicat: 04/07/2020 | 16:46

A dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor și oamenii chiar au început să-i plângă de milă. Dacă înainte se lăuda cu evenimente pe bandă rulantă, acum, Nicoleta Guță nu se mai bucură de același succes în ceea ce privește activitatea ei muzicală. Ei bine, se spune că îi merge rău, dar îi merge cum nu se poate mai bine și, de curând, manelista a și demonstrat acest lucru. 

Au apus vremurile în care Nicoleta Guță se lăuda cu zeci de evenimente și banii veneau pe bandă rulantă. Cu toate acestea, se pare că fiica lui Nicolae Guță nu duce deloc lipsă de bani, căci le-a dat tuturor peste nas cu noua sa achiziție.

NU RATA – NICOLETA GUȚĂ A INTRAT ÎN RÂNDUL DIVELOR! ȘI-A PUS ACID ÎN BUZE, A SLĂBIT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT

Nicoleta Guță și-a tras bolid de lux de zeci de mii de euro

Așa cum vă spuneam, Nicoleta Guță și-a cumpărat un bolid de lux a cărui valoare se ridică la peste 40.000 de euro! Mai exact, este vorba despre un BMW de toată frumusețea, pe care manelista a simțit nevoie să îl etaleze pe Facebook, în câteva fotografii. Mândră nevoie-mare, Nicoleta Guță s-a pozat alături de noua achiziție, în timp ce internauții au putut observa că o duce cum nu se poate mai bine.

Nicolae Guță, criticat după ce a slăbit dramatic

Nici Nicolae Guță nu a scăpat de gurile rele! Dacă despre Nicoleta Guță oamenii au spus că o duc rău și chiar au început să-i plângă de milă, imediat după ce Nicolae Guță a dat jos kilogramele acumulate de-a lungul timpului, fanii s-au gândit că manelistul suferă de o boală grea și chiar s-a spus că ar fi vorba despre SIDA! Deschis cu fanii lui, Guță a mărturisit că a fost vorba doar de un regim strict pe care a reușit să-l țină, pentru a slăbi.

CITEȘTE ȘI – NICOLETA GUȚĂ, LUATĂ CU SMURD-UL DE PE SCENĂ. VEDETA A LEȘINAT ÎN TIMPUL CONCERTULUI

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus, acum ceva timp, Nicolae Guță.